Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

Köylerde Kentlerde Merkezim Her Yerde

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Merkezim her yerde projesi kapsamında Kırıkkale Gençlik Merkezi liderleri ve gönüllüler Balışeyh İlçesi Şehit Sezai Ergül İlkokulu’nda etkinlik düzenledi.

 

ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘’Merkezim Her Yerde’’ projesi ile Gençlik Merkezine uzak mahallelerde yaşayan gençlere faaliyet ve projeleri anlatmak, kendi mekân sınırları ötesine taşıyarak daha çok gence ulaşmak amacı ile Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezince Balışeyh İlçesi Şehit Sezai Ergül İlkokulu’nda Gençlik Liderleri ve gönül erleri olan gönüllü gençlerle birlikte etkinlik düzenlendi. Gençlik Merkezleri; gençlerin gelişimine katkıda bulunmak, milli ve manevi değerlerine ve geçmişine bağlı, dünyanın geleceğine yön veren şuurlu bir gençlik yetişmesine katkı sağlamak amacıyla, Gençlik Merkezlerinde düzenlenen Gençlik Merkezleri Akademisi, Salon programları, kulüp, sportif faaliyetleri ve projeleriyle Kırıkkale’de gençlere hizmet vermeye devam ediyor.

 

ÇALIŞMALAR ANLATILDI

Etkinlik çerçevesinde minik öğrencilere Gençlik Merkezi faaliyet ve projeleri anlatıldı. Okul bahçesinde gençlere antrenör eşliğinde geleneksel çocuk oyunları oynatıldı. Gönüllü gençler tarafından yüzleri boyanarak eğitsel oyunlarla yarışmalar düzenlendi. Ayrıca, Kütüphaneler haftası münasebetiyle okulda mevcut halde bulunan kütüphane zenginleştirilerek öğrencilere boyama kitabı, boyama kalemi ve Genç Dönüşüm projesinde toplanan kalem setleri hediye edildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x