Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Köylerdeki  eksiklikler giderilecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım, köylerde incelemelerde bulundu. Yıldırım, ilçeye bağlı Hıdırşeyh, Yenice, Aydınşeyh ve Dikmen köylerini ziyaret ederek köy muhtarları ve vatandaşlardan bilgi aldı.

Yatırımlar önem sırasına göre

Hıdırşeyh köyündeki Kuran Kursu’nu ziyaret eden Yıldırım, kursta başarı gösteren kursiyerlere çeşitli hediyeler verdi. Dikmen köyü ziyaretinde vatandaşlarla görüşen Kaymakam Yıldırım,  köyün yeni içme suyu deposunun yapılacağını belirtti. Köylerle ilgili olarak hazırlanan çeşitli proje ve çalışmalar kapsamında hizmlerin devam ettiğine dikkat çeken Yıldırım, “Vatandaşlarımızın taleplerini bu tür gezi ve ziyaretlerimizle yerinde görme ve değerlendirme imkanına sahip oluyoruz. Vatandaşlarımızın isteklerine yönelik yapılacak çalışmalarla yatırımlar da önem sırasına göre yerine getirilmektedir.”  Dedi.

Yatırımlarıda inceledi

Köylerde yapılan kanalizasyon, mezarlıklar, su, yollar, çocuk parkları, okullar ve diğer yatırımları da inceleyen Yıldırım ile birlikte  köy ziyaretine, İlçe Jandarma Komutanı Başçavuş Selçuk Yalçın, İl Genel Meclis Üyesi Hasan Keskin, Milli Eğitim Müdürü Bahattin Kapucu, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mümtaz Erdurucan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Ali Osman Özsoy, İlçe Özel İdare Müdürü Hüseyin Öztürk ve diğer yetkililer katıldı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu