Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSulakyurt

Köylere yatırım yapılıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kaymakamı Fikret Dağ, ilçeye bağlı Ortaköy ve Yağbasan köylerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Dağ, ziyaret ettiği köylerde, muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi.
 
ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Kaymakam Fikret Dağ, ilçeye bağlı Ortaköy ve Yağbasan köylerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Dağ, ziyaret ettiği köylerde, muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Köylülerin sorunlarını dinleyen Dağ, burada yaptığı konuşmada, köyde kaymakamlık tarafından yapılan yatırım ve çalışmalar ile hizmetleri yerinde görme ve inceleme fırsatı bulduklarını belirtti.
 
İHTİYAÇLARA CEVAP VERİYORUZ
Köylerde proje ve çalışmalar kapsamında hizmetlerin devam ettiğini vurgulayan Dağ, “Köylerimize yaptığımız bu tür gezi ve ziyaretlerimizle vatandaşlarımızın taleplerini ve ihtiyaçlarını yerinde görme ve değerlendirme imkânına sahip oluyoruz. Vatandaşlarımız için yapılacak çalışmalar ve yatırımlar, önem sırasına göre yerine getirilmektedir” dedi. Kaymakam Dağ, Yağbasan köyünde çatısı değiştirilen ve diğer kısımlarında da tadilat devam eden köy camisinde de incelemelerde bulunarak görevlilerden bilgi aldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu