Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiGündemKırıkkaleManşet

Kredilerde ikinci indirim furyası başladı!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bankalar arasında kredilerde indirim yarışı kızışıyor. Faiz oranlarında indirim haberlerini peş peşe açıklayan bankalar, tüketicilere cazip fırsatlar sunuyor.

Bankalararası faiz indirim yarışı kızışıyor. Konut kredilerinde faizleri yüzde 1’in altına çeken bankalar şimdi konut ve taşıt kredilerinde ikinci indirim furyasını başlattı. Türkiye İş Bankası konut kredilerinde faiz oranını yüzde 0.90’a çekerken, Akbank da konut kredisi faiz oranlarında yaptığı indirime ek olarak ilk evini alacaklara özel 500TL’ye kadar Chip Para verecek.

‘FAİZ ORANLARINI İNDİRDİK’

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali kredilerde faiz oranlarını indirdiklerini belirterek, “Konut kredisi faiz oranını yüzde 0,95’ten yüzde 0,90’a çekiyoruz. Taşıt kredilerini sıfır kilometre araçlarda yüzde 1,18’den yüzde 1,10 seviyesine indiriyoruz.” dedi

AKBANK’TAN TÜM VADELERDE KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARINDA İNDİRİM

Akbank’tan yapılan açıklamaya göre banka iki yıla kadar olan vadelerde konut kredisi faiz oranlarını %0,90’a indirdi. İki yılın üzerindeki vadelerde beş yıla kadar %0,93, yedi yıla kadar %0,95 ve yedi yılın üzerinde %0,97 faiz oranı uygulanacak.
Akbank 31 Aralık’a kadar alacağı krediyle ilk kez ev sahibi olacak müşterilerine 500 TL’ye kadar chippara kampanyası başlattığını da duyurdu. Kampanya kapsamında ilk ev için kullanılan kredilere özel olarak, kredi tutarının binde 5’i oranında ve 500 TL ile sınırlı olmak üzere müşterilerin Akbank kartlarına chip para yüklenecek.

Detaylı bilgi ve başvuru için Akbank Şubeleri, 444 4 253 Büyük Kırmızı Hat ve akbank.com’a ulaşılabileceği belirtilen açıklamada Akbank’ın ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımıza uygun ödeme koşullarıyla desteğini devam ettireceği bildirdi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x