Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

KRİZ ÇÖZÜLDÜ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Pazartesi Günü Kayyum heyetinin futbolculara para ödenmesi için gerekli izinleri almasının ardından dün futbolculara paraların ödenmesi bekleniyordu. Ancak evraklarda yaşanan krizin çözümü ile paralar 1 gün gecikmelide olsa ödenmeye başladı.
NOTER TASTİKLİ SÖZLEŞMEDEN DOLAYI
Futbolcularla yapılan sözleşmelere istinaden para ödenebilmesi için yaşanan hukuki kriz futbolcuların noter tasdikli sözleşmelere imza atmasıyla birlikte tatlıya bağlandı. Kayyum heyeti yapılan ödemeleri Mahkemeye belgeleri ile göstermek zorunda olduklarını belirterek sözleşmelerin resmi prosedüre göre yapılması gerektiğini belirterek paraları ödeyememişti. Paranın ödenebilmesi için futbolcularla noter tasdikli sözleşme yapılması gerektiğini ve bu aşamadan sonra paraların banka havale yoluyla ödeneceğini bildirmişti. Paraların gününde yatırılmaması ile birlikte futbolcular ve taraftar arasında kısa süreli bir kriz meydana gelse de sözleşmelerin imzalanması ile birlikte kriz çözüldü.
PARALAR ÖDENİYOR
Salı günü ödenmesi beklenen paralar, futbolcuların noter tasdikli sözleşmelere imza atması ile birlikte Çarşamba günü ödenmeye başladı. Sözleşmeye imza atan futbolcuların paraları hemen hesaba geçirilirken, büyük bir kriz büyümeden engellendi. Kayyum heyetinin her şeyi Mahkeme’nin şartlarına ve Hukuka uygun yapmak zorunda olması bazı prosedür engellerini doğursa da paraların hesaplara yatması futbolcular tarafından sevinçle karşılandı.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x