Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

KÜ profesyonel otomasyon sistemine geçti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Özel bir yazılım firması tarafından tasarlanan ve 42 üniversitenin kullandığı yeni otomasyon programı Eğitim Destek Uzmanı Serdar Özdemir tarafından üniversite personeline tanıtıldı.

 

Sorunsuz ve hızlı sistem

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Kocamış’ın konuşmasıyla başlayan program Mavi Salon’da gerçekleşti. “Kullanıcıların konuya ve sisteme hakim olması, işlerin belirli bir plan ve program göre yapılması, herhangi bir aksaklık olmadan verimli ve doğru sonuç almamızı sağlayacaktır” diyen Prof. Dr. Kocamış, “Bugün genel tanıtımı yapılacak olan program beş gün boyunca devam edecek. Eğitim programının sonraki günlerinde uygulamalı ve ayrıntılı bilgilendirme toplantıları yapılacak. Otomosyon programıyla birlikte bölümlerin kendi öğrenci işleri birimini oluşturarak çıkacak sorunların yerinde çözülmesini sağlayacağız. Böylelikle sorunsuz ve daha hızlı işleyen bir öğrenci işleri otomasyonu üniversitemizin kullanımında olacak” şeklinde konuştu.

Her türlü sorun çözüme kavuşacak

Yeni yazılım sayesinde sisteme saldırısı, şifreleri başkaları tarafından görülmesi, çalınması gibi sıkıntıların olmayacağını dile getiren Uzman Özdemir, “Öğrencilerle ilgili her türlü sorun Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından çözüme kavuşturulabilecek. Karmaşık olmayan tasarım sayesinde girdiğiniz bütün verilerin karşılığını sistemde bulabileceksiniz. Merkez öğrenci işleri, bölüm öğrenci işleri, enstitüler, akademisyenler ve öğrenciler değerlendirme formları ve rapor tasarım modülü sayesinde rapora almak istediklerinde bizlere ulaşmadan sistemden istedikleri bilgileri alabilecekler.” şeklinde konuştu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu