Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Küçük Dev Adam Beyzbol’da iddialı!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de Yaz Okulları kapsamında yapılan Beyzbol ve Softbol çalışmalarına ilgi büyük. 25 kız 19 erkek toplamda 44 sporcu ile çalışmalar devam ediyor

MASKOTU HALİNE GELDİ
Kırıkkale’de Yaz Okulları kapsamında yapılan Beyzbol ve Softbol çalışmalarına ilgi büyük. 25 kız 19 erkek toplamda 44 sporcu ile haftanın 5 günü çalışmalar devam ediyor. Her yaş kategorisinden sporcunun olduğu bu çalışmalarda öyle bir sporcu var ki henüz 8 yaşında. Berat Erdoğan, küçük yaşına rağmen hiçbir antrenmanı kaçırmayarak Beyzbol yaz okullarının maskotu haline geldi. Berat’ı her antrenmana bizzat kendi getiren ve Öğretmen olan babası Ercan Erdoğan, Berat’ın Beyzbol’a başlamasının ardından müthiş bir sevgi oluştuğunu eve gidince de Beyzbol ile ilgili videolar izleyerek bilgilerini pekiştirdiğini ve branşa olan sevgisinin giderek arttığını belirtti.

SÜREKLİ SORULAR SORULUYOR
Kırıkkale G.S.İ.M. Antrenörü Enver Danacı, Berat’ın çalışmalara katıldığı ilk günden bu yana küçük yaşına rağmen Beyzbol’u çok iyi anladığını, daha fazla bilgi sahibi olmak için oyunla ilgili sürekli sorular sorduğunu kısaca Beyzbol’u çok sevdiğini belirtti. Diğer bütün sporcularında Berat’ı çok sevdiğini belirterek ona “Beyzbol’un Küçük Dev Adam’ı” diye hitap ettiklerini söyledi. Okulların açılması ile taramalar yapılarak Berat ve onun yaşından sporcular bularak Beyzbol ve Softbol’ da altyapı oluşturulacağını belirtti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x