Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Küçük Hayaller, Büyük Mutluluklar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Küçük Hayaller, Büyük Mutluluklar

Kırıkkale’de 15 Temmuz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, “Küçük Hayaller, Büyük Mutluluklar Projesi” ile gönüllere dokunuyor.

 

YIL BOYUNCA DEVAM EDECEK

Okulun Kimya öğretmeni Şadiye Demir İpek ve 10. sınıf öğrencisi Buse Sevinç ile Ayten Karacailhan tarafından başlatılan proje ile öğrencilerin hayelleri gerçekleştirilmeye çalışılıyor. Hayata geçirilen proje kapsamında küçük, masum, ancak gerçekleşmemiş hayaller seçilerek ummadıkları bir anda yerine getiriliyor. Okul Müdürü Meral Karazöhreoğlu, yaptığı açıklamada, şu ana kadar farklı zamanlarda birçok öğrencinin hayalinin gerçekleştiğini ve bu projenin yıl boyunca devam edeceğini söyledi. Proje ile birçok gönüle dokunarak mutluluklarına ortak olduklarını ifade eden Karazöhreoğlu, projeyi devam ettirerek, mutluluğu arttırmayı düşündüklerini kaydetti. Hayali gerçekleştirilen öğrençilerden Eda Nur Yalçın da “Hayalimi dile getirdiğimde gerçekleşeceğini hiç düşünmemiştim. Hediyemi verdiklerinde çok sevindim.” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x