Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

KÜ’de kisişel gelişim konferansı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü tarafından “Kişisel Gelişim ve İletişim” konulu konferans düzenlendi.

‘HAYATIMIZIN HER ANINDA İLEŞİTİM…’

Kırıkkale Üniversitesi Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Gökhan Deliceoğlu  tarafından düzenlenen “Kişisel Gelişim ve İletişim” konulu konferansa Kocatepe Salonu’nda gerçekleşti. Alarko Corrier A.Ş. Satış Müdürü Ali İsmet Koçak’ın konuşmacı olarak katıldığı konferansa öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Konuşmacı Koçak, “İletişimin bilinmeyen tanımı, kendimizle iletişim, kendini tanı, çevremizle İletişim ve hayata tutunmak ve iş hayatına ilk adım, ilk iletişim nasıl olmalıdır?” konularına değindi. Koçak, “İletişim bugün günümüzde gerçekten önemli bir yer teşkil etmektedir. Hayatımızın her anında iletişime ihtiyaç duyarız bu durumda etkili bir iletişim nasıl yapılmalı bunu bilmemiz bizlere iş hayatı da dahil olmak üzere büyük artılar kazandırır.

HAYATA TAM DONANIMLI ATILIN

Özellikle siz öğrenciler buradan mezun olunca bir insan kaynakları uzmanı iş alımı sırasında sizlerden neler bekliyor bunu bilirseniz, diğer arkadaşlarınızdan bir adım daha önde olursunuz. Bizler sizin gibi genç nesilin üniversitelerden mezun olduktan sonra tam donanımlı olarak hayata atılmasını istiyoruz.” diyerek Kırıkkale Üniversitesi’ne kendisine bu ortamı sağladığı için teşekkür etti. Konferans sonunda Yrd. Doç. Dr. Deliceoğlu, Ali İsmet Koçak’a katılımından ötürü bir armağan takdim ederek Üniversite adına teşekkür etti.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu