Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

KUPA SAHİBİNİ BULUYOR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkalesporumuz şampiyon tamamladığı sezonun kupasına kavuşuyor. Temsilcimiz Fikret Karabudak stadında yani mabedinde hem kupası ile hem taraftarları ile buluşuyor.
KUPA İBRAHİM USTA’NIN ELİNDEN
Kırıkkalespor, ligde oynayacağı 2. Hafta maçı olan Kırkhan maçı öncesi kupasını kaldıracak. Kupa seranomisinde Kaptan Kaptan Uğur’un eline kupayı TFF Başkan vekili İbrahim Usta verecek. Yaklaşık 15.000 taraftarın gelmesi beklenen kupa töreninde tribünler şov yapacak. Taraftarlar, maç ve kupa töreni için hazırlanırken Kırıkkale tarihinde görülmemiş bir görsel şölen olacağı tahmin ediliyor.
BU SEZON İLK İÇ SAHA MAÇIMIZ
Temsilcimiz Kırıkkalespor bu sezon ilk defa taraftarı ile buluşuyor. İş saha maçlarını mabedinde oynamak için TFF izni koparan Kırıkkalespor, efsane stadında tarihi bir kupa alacak. Düştüğü bataklıktan çıkmasını başaran ve yeni umutlara yelken açan Kırmızı Lacivertliler, 2 hafta maçında Kırkhan’la karşılaşacak.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x