Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

KUPAYA HAVLU ATTIK

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

T.M. Kırıkkalespor, Ziraat Türkiye Kupasında rakibi Pendikspor’a 3-2 yenilerek elendi.
3-2 YENİLDİK
Temsilcimiz Kırıkkalespor, Ziraat Türkiye Kupasında karşılaştığı güçlü rakibi Pendikspor’a 3-2 yenilerek kupaya veda etti. 3. Tur oynama şansını kaybeden Şimşekler, 2-0 geriye düştüğü maçta ilk yarının son dakikasında Adem Ercan’ın golü ile durumu 2-1 e getirip umutlansa da 77. Dakikada Oktay Balcı’nın ayağından yediği golle umutlarını yitirdi. 84. Dakikada Furkan Öztürk’ün ayağından bir gol daha bulan ve skoru 3-2’ye getiren Şimşekler son dakikalarda gol arasa da bulamadı ve kupaya veda etti.
ERKİN ŞİMŞİR’İN SON MAÇI OLDU
Mahkeme tarafından yapılan Kongrenin geçerli sayılması ile birlikte başkanlığı Metin Karakuş’un gelmesinin ardından, Teknik Direktör Erkin Şimşir istifa ettiğini açıklamıştı. Erkin Şimşir Kırıkkalespor başında son maçına çıktı. Kırıkkalespor başında 3. Mağlubiyeti alan Erkin Şimşir, Kırıkkale’ye dönmeyeceğini açıkladı. Sezon başında Kupada guruplara kalarak ciddi bir gelir yakalama imkânına sahip olmanın hayalini kuran T.M. Kırıkkalespor, Türkiye Kupasına veda ederek, hayallerinden uzak kaldı. Mağlubiyet taraftarları üzerken Kırıkkalespor’un elinde sadece lig kaldı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x