Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Kuran’ı Kerim Güzel Okuma Bölge Yarışması

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ramazan Ayı ile birlikte çalışmalarını hızlandıran Diyanet İşleri Başkanlığı, Karabük’te Kuran’ı Kerim Güzel Okuma Bölge Yarışması düzenledi. Aralarında Kırıkkale din görevlilerinin de yer aldığı etkinlikte, okunan Kuran’ı Kerim, kulakların pasını sildi.

 

MANEVİ ATMOSFER YAŞANDI

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Karabük İl Müftülüğü tarafından Kuran’ı Kerim Güzel Okuma Bölge Yarışması düzenledi. Aralarında Kırıkkale, Ankara, Bartın, Bolu, Düzce, Çankırı, Eskişehir, Karabük, Kastamonu ve Zonguldak illerinin birinci olan din görevlilerinin katıldığı etkinlikte manevi atmosfer yaşandı.

 

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Beşbinevler Mahallesi Merkez Cami’nde düzenlenen yarışmaya Karabük İl Müftüsü Halil Bektaş’ın başkanlığını yaptı.  Değerlendirme komisyonunda Karabük Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yakup Koçyiğit, Safranbolu Müftüsü Hasan Güneş, İl Müftü Yardımcısı İbrahim Halil Demir ve Karabük Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Türkoğlu’nun yer aldığının belirtildi.

 

BÖLGEYİ TEMSİL EDECEK

Açıklamada, “Yapılan yarışmada Kastamonu Merkez Halife Sultan Camisi İmam Hatibi Kamil Gezer, birinci olurken, Zonguldak Ereğli’den İmam Hatip Ramazan Tezel, ikinci, Karabük’ün Yenice ilçesine bağlı Gökbel Köyü Camisi İmam Hatibi Akın Bayrak, yarışmada üçüncü olmuştur. Yarışmada birinci olan Gezer’in 30 Temmuz’da Zonguldak’ta yapılacak Türkiye birinciliği için yarışmada, bölgeyi temsil edecektir.” ifadeleri kullanıldı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu