Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Her kurban, lösemili çocuklara can olacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TÜM TÜRKİYE’Yİ İL İL GEZEN LÖSEV İYİLİK TIRI HASTA VE AİLELER İLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

 

Yıl içerisinde Kırıkkale’ye de gelen LÖSEV,  “Anadolu’ya Tır Dolusu LÖSEV Yardım” projesi ile Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardımlar ulaştırmaya devam ediyor.

 

SONSUZ TEŞEKKÜRLER

9–27 Ağustos 2017 tarihleri arasında Marmara ve Ege Bölgesi’nde yaklaşık 30 ilde binlerce hasta ve ailesi, ayrıca halkımızla buluşacak LÖSEV Yardım Tırı kuru gıdadan, et ve et ürünlerine, giysiden temizlik malzemesine, oyuncaktan mobilyaya yüzlerce farklı desteği bir arada sunuyor. LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya ÜNVER;  “LÖSEV Anadolu’nun en uzak şehirlerinden, köylerine dek ulaşarak, oradaki lösemili ve kanserli çocukları güldürüyor. Hastalarımız ve aileleri kıyafetten temizlik malzemesine, kuru gıdadan et ve et ürünlerine, mobilyadan bisiklete tüm ihtiyaçlarını özgürce seçebiliyorlar. Bu sayede 12 ay boyunca en uzak ilimize kadar giderek yardımları yerinde ulaştırıyoruz. Kurban Bayramı’na yaklaştığımız şu günlerde tır yardımlarımızla ailelerimize et ve et ürünleri desteklerimizi iletiyoruz. Tüm destekçilerimize LÖSEV adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

 

KURBAN BAĞIŞLARINIZ HAYAT VERECEK

“Siz de Kurban Bayramı’nda LÖSEV’e vekâlet vererek kurbanlarınızı dini usullerle kestirirken, bu bağışlarınızla hasta çocuklarımızın hayatını kurtarabilirsiniz. Kurbanlarınız, Kurban Bayramı’nda noter gözetiminde, dini esaslarla kesilmekte ve etlerin tamamı hemen tüketilemediğinden kesen kurumlara ödünç verilip yıl boyunca taze et ve et ürünü olarak geri alınmaktadır. Böylece lösemi ve kanser hastalarımız yalnızca Kurban Bayramı’nda değil, tüm yıl boyunca taze et ürünleri ile besleneceklerdir. Et ve diğer gıdalardan zengin beslenen hastalarımızın vücut direnci yükselmekte, vücut savunmaları güçlenmektedir. Böylece hastalıkları kolayca yenerek iyileşmektedirler. Siz de Kurban Bayramı’nda LÖSEV’e vekâlet vererek hem kurbanlarınızı dini usullerle kestirebilir, hem de bu bağışlarınızla hasta çocuklarımızın hayatını kurtarabilirsiniz. Unutmayın ki “Her kurban, lösemili çocuklara can” olacaktır”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x