Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

KURBAN PAZARI AÇILIYOR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Gazi Karafilik kurban pazarının Cuma günü açılacağını açıkladı. Karafilik yaptığı açıklama Belediye ekiplerinin çalışmalarının bittiğini ve Yer belirleme işlemlerinin tamamlandığını ifade etti.
 
TÜM BİRİMLER GEREKLİ ÇALIŞMALARI TAMAMLADI
Veteriner İşleri Müdürlüğünün canlı hayvan pazarında çalışmalarını sonlandırdığını belirten, Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Gazi Karafilik, “Bu yıl ki Kurban Bayramı’nda vatandaşlarımızın Bayram öncesi Pazar yerinde rahat hizmet alabilmeleri için başta Veteriner İşleri Müdürlüğü olmak üzere tüm birimler gerekli çalışmalarını tamamladı. Parsel çizimleri yapıldı. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderebilecekleri kafeterya ve idari binadaki eksiklikler tamamlandı” şeklinde konuştu
ARAÇ GİRİŞİ YASAK
Karafilik, “Vatandaşlarımızın trafik yoğunluğu yaşamaması için otoparkı canlı hayvan pazarımızda var. Hayvan pazarı içerisine vatandaşlarımızın rahat alışveriş yapabilmeleri için araç girişi yasaklanacaktır. Pazar kurulduğu ilk günden itibaren kaçan hayvan kurbanlıkları için belediye yakalama ekibi 24 saat görev yapacak, gebelik testi ve ağırlık kontrolü düzenli olarak ücretsiz yapılacaktır.  Belediye güvenlik ekipleri ve yetkilileri her zaman Pazar yerinde olacaklar” dedi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x