Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

KYK binasında Afrin Koreografisi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Genelinde KYK Yurtlarında önceki gün eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Afrin’e ve Mehmetçiğe destek etkinliğinde yurt binalarının ışıklarıyla ‘Afrin’ yazıldı. Etkinliğe büyük destek veren öğrenciler yurt bahçesinde İstiklâl Marşı’nı okudu ve Zeytin Dalı Operasyonunda görevli askerlerimize destek mesajı gönderdi.

 

KIRIKKALE’DEN DESTEK GELDİ

Eş zamanlı yapılan Arfrin koreografisine Kredi Yurtlar Kurumu Kırıkkale yurtlarından da destek geldi. Kırıkkale yurtlarında kalan gençlerin vatan, millet sevgisi ve duyarlılığından övgüyle bahseden KYK İl Müdürü İ. Haluk Karahan “Gençliğimiz milli ve manevi değerlere karşı artık daha hassas davranmakta ve bu kavramları özümsemektedir. Afrin’de kahramanca mücadele eden Mehmetçiğimize verdikleri destekten dolayı tüm personellerimize ve öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

#KYKMehmetçiğin yanında mesajıyla ile Twitter üzerinden paylaşımlar yapılan etkinlik, önemli gündemlerden biri haline geldi ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Türkiye genelindeki KYK öğrencilerinin Kahraman Mehmetçiğimize ortak mesajı ise ‘Her zaman yanınızdayız’ oldu. Odalarının ışıklarını binada Afrin yazacak şekilde ayarlayan ve etkinliğe destek veren öğrenciler “Afrin’de ülkemizin bekası için bulanan Mehmetçiğimizi, arkadaşlar olarak destekliyoruz” dedi.

 

HABER MERKEZİ

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x