Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKültür SanatManşet

Lağım kokusuyla kutlama!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları için Kültür Merkezi Salonu’na gidenler kötü bir sürprizle karşılaştı.
 
FARE HABERİ GENİŞ YANKI UYANDIRMIŞTI
Resmi kutlamalar, özel gün kutlamaları, konserler ve daha bir çok organizasyona ev sahipliği yapan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Kültür Merkezi Salonu bakımsızlığı ile tepki toplamaya devam ediyor. Daha önce yine bir program esnasında farelerin salona girmesiyle yaygın ve yerel basında haber konusu olan salon 24 Kasım Öğretmenler Günü resmi kutlama programında katılımcıların büyük tepkisini topladı.
 
AĞIR KOKU TEPKİ TOPLADI
Kutlama programı için salona gelen konuklar ağır lağım kokusu ile karşılaştı. Kimi konuklar ağır koku nedeniyle binanın dışına çıkarken, kimi konuklar da tepki gösterdi. Binanın üst katında sergi açılışının yapıldığı sırada salon içerisinden de sesli tepkiler gelmeye başladı. Kutlama programının ortalarına doğru giderilen kokukun binanın kanalizasyon şebekesinden meydana geldiği öğrenildi.
 
“KOKU ŞEBEKEDEN KAYNAKLANIYOR”
Lağım kokularının nedeni hakkında kendisine yöneltilen soruya cevap veren İl Kültür ve Turizm Müdürü Yahya Kemal Er, “Burası eski bir bina. Bir yeri düzeliyor, bir yerinden birşey çıkıyor. Binayı komple bakıma mı alırız şuan net birşey söyleyemiyorum. Koku kanalizasyon şebekesinden kaynaklanıyor” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
ilhat
ilhat
24 Kasım 2014 23:52

KOKU KANALİZASYONDAN GELİYORSA BÜTÜN BİNALARIN KOKMASI LAZIM. ORANIN KANALİZASYONU AYRIMI SANKİ.

Başa dön tuşu