Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSağlık

Lazer Epilasyonun adresi Özel Yaşam

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi’nde yeni uygulamalar devam ediyor. Hastanenin Dermatoloji (Cildiye) Polikliniğinde hafta başından itibaren Lazer Epilasyon Radyo Frekansı (Bölgesel Zayıflama) uygulaması başladı.

 

YAŞAM’DA YENİ UYGULAMA

Dermatoloji Kliniği Hekimi Doç. Dr. Pınar Özuğuz hekimliğinde Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi yeni bir uygulamaya start verdi. Kırıkkale’de bir çok kişinin sıklıkla sorduğu ve uygulamasını merakla beklediği Lazer Epilasyon Radyo Frekanslı (Bölgesel Zayıflama) uygulamasına başlandığı bildirildi. Uygulama için Dermatoloji Kliniğine hastanede başvuru yapmak gerekiyor. Bu yeni uygulama konusunda bilgi veren Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Pınar Özuğuz, “Kliniğimizde bir süredir çalışmasını ve hazırlıklarını yaptığımız Lazer Epilasyon  Radyo Frekanslı tıbbi yöntemler için her şeyimiz hazır. Uygulamaları gerçekleştirecek donanımları oluşturduk. Hastalarımızı bekliyoruz” dedi.

 

UYGULAMA NELER İÇERİYOR?

Uygulanacak yöntem konusunda da bilgiler veren Doç. Dr. Özuğuz, “Lazer epilasyon çalışmasını yaygın olarak herkes hemen hemen biliyor. Kliniğimizde bu uygulamayı rahatlıkla gerçekleştirecek ekipmanlara ve personele sahibiz.  Bu bölgede bu alanda en iyi donanımı tesis ettik diyebiliriz. Radyo Frekans yöntemi aslında tüm dünyada yaygın olarak kullanılan bir yöntemdir. Yağ dokusunu ve cilt dokusunu aynı anda tedavi eden tek sistemdir. Yüz bakımında akne bakımı, cildin bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi, ciltteki renk açılımlarının azaltılması, siyah noktaların azaltılması, yağ yakımı, çene altı (gıdı) bölgesinin toparlanması, tüm yüzün toparlanması, ince çizgi ve kırışıklıkların azaltılması gibi uygulamalar yapılabiliyor.

 

KIRIŞIKLIKLARDAN KURTULUN

Saç bölgesinde saç dökülmesinin önlenmesi, kepeğin önlenmesi, kır saçın giderilmesi için uygulanabiliyor. Vücut bakımında ise selülit, doku sıkılaşması (vücudun yeniden şekillenmesi), yağ yakımı, kabızlığın giderilmesi, lumbago (bel ağrısı tedavisi), kas ve eklem ağrılarının azaltılması, kollardaki gevşemelere müdahale, bölgesel yağ birikimlerine (kalçalar, bacaklar, karın, bel bölgesi, ince çizgiler ve kırışıklıkların yok edilmesi) müdahale, cilt sarkmalarına, doku sıkışmasına müdahale ve vücudun yeniden şekillendirilmesi, Liposuction sonrası oluşan düzensizliklere müdahale imkanı bulunuyor.

 

UYGULAMA NASIL YAPILIYOR?

Radyo Frekanslı yöntem aslında kontrollü zayıflama yöntemidir. Frekans uygulaması günlük hayatı olumsuz etkilememektedir. Acı vermemektedir. Tipik bir tedavi süresi 10-12 seans sürebilir. Seanslar 2-3 gün aralıklarla yapılabiliyor. Tedavi en küçük bölge örneğin yüz bölgesi için 10-15 dakika, bacaklar ve kalça için 25-30 dakika, göbek ve basenler için 20-25 dakika sürebiliyor. Neticede uygulama ile yağların erimesi, kolajenlerin çoğalması ve bağ dokusunun yenilenmesi ile incelme, zayıflama, selülitlerin yok edilmesi, toparlanma, sarkıkların giderilmesi, kırışıklıkların yok olması mümkün olabiliyor. Uygulama için Yaşam Hastanesi’ne bekliyoruz” dedi.

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x