Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSpor

LİSANSLAR ONAYLANDI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

T.M. Kırıkkalespor transfer sezonunun kapanması ile birlikte Futbolcu listelerini TFF’ye teslim etti. 3. Ligde mücadele edecek futbolcuların lisansları TFF tarafından onaylandı.
TRANSFER SEZONU KAPANDI
Transfer sezonunun kapanması ile birlikte yeni sezon için TFF lisans girişlerini yaptı. 3. Ligde mücadele edecek T.M. Kırıkkalespor’da tüm futbolcuları TFF’ye bildirerek lisanslarını onaylattı. Kayyım Heyeti Başkanı Abdullah Pekgöz, TFF resmi sitesinde Kulüp Başkanı olarak yer alırken, tüm futbolcuların kayıtları yapıldı. TFF’ye 28 futbolcu bildiren T.M. Kırıkkalespor’da tüm futbolcuların lisansları onaylandı.
PEKGÖZ “BAŞARIYA AÇIZ”
Kayyım Başkanı ve T.M. Kırıkkalespor Başkanı Abdullah Pekgöz, Kırıkkalespor’un başarılı bir tarihe sahip olduğunu ancak son yıllarda aç olduğunu söyledi. Pekgöz “Kulübümüzle anlaşma yapan futbolcuları TFF ye bildirdik. TFF lisanslarımızın tümünü onayladı. Allah’a şükür herhangi bir olumsuzluk çıkmadı. Takım lige hazırlanıyor, ilk maçımız deplasmanda Yomra ile olacak. Sonraki hafta Kırkhan maçını içeride Fikret Karabudak’ta oynayacağız. O maçta geçen seneden kazandığımız kupamızı da alacağız. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan bir zamandayız. Başarılı tarihe sahibiz ancak geçen sezona kadar başarısız sezonlar yaşadık. Geçen sezon başarıyı yakaladık ancak doymadık. Halen başarıya açız, artık daha üst liglere yürümeliyiz.” İfadelerini kullandı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x