Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSağlık

LÖSEV’in ‘İyilikler Tırı’ Kırıkkale’de

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Lösemili Çocuklar Vakfı’nın (LÖSEV)  “İyilikler Tırı” Kırıkkale’ye geldi.  Lösemili çocuklara ve ailelerine yardım yapılırken, LÖSEV Halka İlişkiler biriminde görevli Can Öney, kayıtlı ailelere çeşitli yardımlar yaptıklarını söyledi.

 

25 AİLEYE YARDIMDA BULUNULACAK

Yenimahalle Kapalı Pazar alanına park eden tırdan, lösemili çocuklar ve ailelerine yiyecek, giysi, kırtasiye ve oyuncak yardımı yapıldı. LÖSEV gönüllüleri de, yardımların çocuklara ve ailelere ulaştırılması sırasında görevlilere yardımcı oldu. LÖSEV Halka İlişkiler biriminde görevli Can Öney, yaptığı açıklamada, Kırıkkale’de kayıtlı ailelere çeşitli yardımlar yaptıklarını söyledi. İyilik tırına yardım malzemelerinin Ankara’da doldurulduğunu ve il il dolaşarak lösemili çocuklar ve ailelerine bunları dağıttıklarını belirten Öney, “Tırımızın içerisinde bulunan kıyafet, ayakkabı, ev eşyası, oyuncak, et ve kuru baklagiller tamamen ücretsiz bir şekilde dağıtılıyor. Ramazan ayı olması dolayısıyla yardımlarımıza hız vermiş durumdayız. Kırıkkale’de bugün 25 aileye yardımda bulunacağız. Çocuklarımıza yardım ulaştırabilmek amacıyla vatandaşların alacağı ramazan kolileri bizim için çok çok önemli. Vatandaşlar bu kolileri alıyor bizler de LÖSEV’li çocuklara ve ailelerine gönderiyoruz.” diye konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu