Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Maceracı Kırıkkale’yi tanıtacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Samanyolu’nun sevilen programı Maceracı, yayın hayatına başlayışının 15’nci yılını Kırıkkale’de kutladı. Programda 71 çeşit tatlı sunuldu.
15 METRE UZUNLUĞUNDA PASTA
Zaman Gazetesi Temsilcisi Zihni Duman’ın koordinatörlüğünde Kırıkkale’de program yapan Maceracı, ilk olarak yılların işletmecisi İşler Pastaneleri’nin kapısını çaldı. İşler Pastanesi sahibi Mehmet İşler’in oğlu Bekirhan İşler, Maceracıya güzel bir sürpriz yaptı. Yayın hayatında 15’nci yılını kutlayan Maceracıya 15 metre uzunluğunda pasta yaptı. Hemen ardından Kırıkkale’nin markasını alan İşler Pastaneleri tatlılarından ikram etti. Kırıkkale’nin plakası olan 71 çeşit tatlı sundu. Tatlıları tek tek yiyen Maceracı bu lezzeti başka ilde bulunmadığını beyan etti.
LEZZETLER YUMAĞI
Maceracı ikinci durağı Fettah Doğan’ın sponsorluğunda Kırıkkale kiremit tava, testide sucuk ve  pastırmalı pide, ikramı yapıldı. Lezzetler karşısında Maceracının ağzının suyu aktı. Hemen ardından Maceracı Altınbilekler’de kule kebap, kuzu tandır, Enar Otelde Keskin tava, Kırıkkale kale tavanın tadına baktı. Maceracı çekimleri yaklaşık bir hafta sürdü.
SALI GÜNÜ YAYINLANACAK
Maceracının ilk yayın tarihi önümüzdeki Salı günü saat 23.00’da Samanyolu Televizyonunda gerçekleşecek. Tekrarı ise önümüzdeki Cumartesi günü saat 9.00’da yayınlanacak. Program ayrıca Küre TV’de de yayınlanacak. Kırıkkale’yi çok sevdiğini belirten Maceracı sunucusu Murat Yeni, Kırıkkale’nin memleketine yakın ve kendisi için ayrı yer olduğunu söyledi.  Maceracı sevenler bu yayınları kaçırmayın.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
5 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu