Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

MAÇLAR NEREDE OYNANACAK?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkalespor da maçların başlamasına az bir süre kalmasına karşın bazı belirsizlikler devam ediyor. Taraftarların en çok merak ettiği konu ise, maçların nerede oynanacağı
TARAFTAR KARABUDAK DİYOR
Kırıkkalespor’a gönül veren taraftarlar gerek ulaşım, gerekse akustik açısından maçların Fikret Karabudak Stadında oynanmasını istiyor. Geçtiğimiz sezon gelen şampiyonlukta taraftarın ve saha avantajının çok faydası olduğunu savunan taraftarlar, “Biz geçen yalnızca sahada değil, tribünde de şampiyon olduk. Bal’da mücadele eden birçok takımdan daha fazla doluluk oranı ile sahaya doğrudan etki yarattık. Bu doluluk oranının yanı sıra sahayı baskı altına almada stadın akustiği de çok önemli. Doluluk oranının çok yüksek olmasının sebebi takımın başarısının yanı sıra stada ulaşımın kolaylığıdır. Karabudak bizim mabedimiz gerekirse birkaç hafta Başpınar’da oynayalım tadilat yapılsın, ancak sezonu Karabudak’ta geçirmeliyiz.” İfadelerini kullandılar.
BAŞPINAR’I DA İSTEYEN ÇOK
Her ne kadar taraftarların büyük çoğunluğu Karabudak dese de Başpınar Stadında oynayalım diyenlerin sayısı da az değil. Başpınar Stadının gerek yeni olması gerek tadilatta olması ve gerekse saha zeminin çim olması maçların Başpınar Stadında oynanmasını isteyenlerin ortak düşüncesi. Başpınar Stadında devam eden tadilatın biran önce bitmesini bekleyen Kırıkkalesporlular, “Maçlar Başpınar’da oynanmalı, daha önceki oynadığımız sezonlarda ki doluluk oranının azlığına kimse bakmasın. O sezonlar da Kırıkkalespor çok başarısız sonuçlar alıyordu. Şimdi kafaya oynayacak bir Kırıkkalespor’u Başpınar da görelim daha çok başarılı olacağımızı tahmin ediyoruz” dediler.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x