Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

MAĞBETTE KUPA ŞÖLENİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

T.M. Kırıkkalespor Fikret Karabudak Stadında kupasına kavuşuyor. İl Güvenlik Kurulunun kararını gözden geçirerek düzeltmesi ile Mabedimizde kupa şölenine tanık olacağız.
2 YILDIR YENİLMİYORUZ
Evinde yenilmesi zor olan temsilcimiz, rakiplerinin korkulu rüyası olan Fikret Karabudak stadında kupasına kavuşuyor. Geçen sezon evinde gösterdiği üstün performansla rakiplerini dize getiren ve dış sahalarda skora yürüyerek şampiyon olan gururumuz bu hafta oynanacak maç öncesinde kupasını alacak. Fikret Karabudak stadında en son2 yıl önce Etimesgutspora yenilen Kırıkkalespor, mabedinde zor maç kaybeden takımların başında geliyor. Haberi Sayfa 11’de
EN SON 1999-2000’DE KUPA KALDIRDIK
Kırıkkalespor en son 1999-2000 sezonunda kupa kaldırma başarısı göstermişti. 16 yıl sonra başarısını tekrar eden T.M. Kırıkkalespor 4 senede 3 sefer küme düştükten sonra geçen sezon yeniden toparlanarak Profesyonel Lige çıkmayı başardı. Geçen sezonun şampiyonluk kupasını bu hafta oynanacak maçta alacak olan T.M. Kırıkkalespor, İl Güvenlik Kurulunun kararını değiştirmesi ile birlikte rahat bir nefes aldı. Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz ve Kayyım Heyeti Başkanı Abdullah Pekgöz’ün girişimleri ile Federasyondan, Karabudak’ta maç oynanması için iznin çıkması ile rahat bir nefes aldı.
KUPAMIZI ALIP, YENİ KUPALARA YÜRÜYECEĞİZ
İznin alınması konusunda yoğun girişimler yapan ve sonuç alan Abdullah Pekgöz “Bu hafta tüm şehri Fikret Karabudak’a bekliyoruz. Mabedimizde kupamızı kaldıracağız. 50. Yıl ruhunu sahaya yansıtacağız, tribünlere yansıtacağız. Bu sezonda hedefimiz şampiyonluk en azından ilk 5’te olarak play oflara kalıp, 2. Lige çıkmak. Çok zaman kaybettik, şehir olarak süper ligi hak ediyoruz. Bundan sonra en doğru adımları atarak İnşallah 3-4 yıl sonra o seviyede olacağız. Tüm şehir bunu istiyor, bu isteği Bu haftaki maçta göstereceğiz.” Dedi.
 
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x