Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Mahalleler seçime gidecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hüseyin Kahya Mahallesi muhtarı Abdurahman Gülderen görevinden alındı. Bu mahalle ile Kimeski Mahallesi´nin muhtarının vefat etmesi üzerine iki mahallede 2016  yılı içerisinde seçime gidilecek.

 

GENİŞ YANKI BULDU

Hüseyin Kahya Mahallesi Muhtarı´nın mazbatasının alınması ve Kimeski Mahallesi Muhtarı Suat Tetik´in vefatından dolayı boşalan muhtarlık görevi için seçim yapılacak. Her iki mahalle muhtarlığı için seçimin 2016´da yapılması bekleniyor. Kırıkkale  merkez Hüseyin  Kahya Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Gülderen  yaklaşık 2 yıldır  başarılı  bir şekilde muhtarlık  görevini yapıyordu. Mazbatasının alınması ve muhtarlığının düşmesi mahallede geniş yankı buldu.

 

SEÇİM YAPILACAK

Kimeski Mahallesi´nde ise üç dönemdir muhtarlık yapan Belediye emeklisi Suat Tetik kansere yenik düşmüştü. Yaklaşık 1 ay önce vefat eden Tetik´in yerine birinci aza vekalet ediyor. Mahallede 6 ay sonra muhtarlık seçimi yapılacak. Muhtarlık için birkaç ismin aday olması bekleniyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu