Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KeskinManşetSiyaset

‘Makam umurumda değil’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Keskin Belediye Başkan A. Adayı Bülent Şükrü Altınışık, Gazetemize yaptığı özel açıklamada, “Makam umurumda değil, önemli olan hizmettir” dedi. 

‘KESKİN ÇOK GERİYE GİTTİ’

Altınışık Gazetemiz Haber Müdürü Fatih Gençer’in, aday adaylık süreci ile ilgili sorduğu soruya şöyle yanıt verdi; “Biz bu görevi daha önce yaptık. Benim için makamın bir anlamı yok. Bu görevin hizmet noktasında önemli bir anlamı var. Geçen 10 yıllık süreçte Keskin çok geriye gitti. Benim bıraktığım Keskin bu değil. Bırakılan hizmetler virane oldu. Allah nasip eder de aday olabilirsem, Keskin’i yeniden toparlamak ve modern hizmet ve hayata geçirilecek hizmetlerle ayağa kaldırmak amacındayım.

‘BAKAN İNCE ELEYİP SIK DOKUYOR’

Keskin halkının kendisine büyük destek verdiğini sözlerine ekleyen Altınışık, “Halk yeniden eski Keskin’i ve bizi istiyor. Ancak İl Başkanlığımız, Genel Merkezimiz ve Bakanımız Beşir Atalay’ın bir takdiri var. Bu takdir belirleyici olacaktır diye düşünüyorum. Sayın Bakanımızın ilçesi olduğu için kendisi bizzat bu konuda ince eleyip sık dokuyan bir yol izliyor. İlçemiz için hayırlısı ne ise o olsun” şeklinde konuştu.

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
ayşe
ayşe
2 Aralık 2013 17:02

YALANNNNNNN. YEMEYE GELİYORUM DESENE

Başa dön tuşu