Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Mazlumun sesi olmak için Yenikapı’dayız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Mazlumun sesi olmak için Yenikapı’dayız

İstanbul’u, Saadet Partisi’nin 30 Temmuz’da Yenikapı Meydanı’nda düzenleyeceği mitingin heyecanı sardı. İsrail zulmüne karşı kayıtsız kalmayan ümmetin sesi Yenikapı’da yankılanacak. Mitingde sadece Filistin ve Türkiye bayrakları yer alacak.

 

ZULME SESSİZ KALINIYOR

Saadet Partisi’nin 30 Temmuz’da Yenikapı’da düzenleyeceği Büyük Kudüs Mitingi’nin önemine vurgu yapan Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, “İslam ülkelerinin öteden beri gelen dağınıklığı İsrail’i cesaretlendiriyor. Şu an İslam ülkelerinin hepsi kendi iç meseleleri ile uğraşmaktan, başka bir kardeşinin derdi ile ilgilenemiyor. Öyle bir durumda ki, kardeşinin cenazesine bile omuz atamıyor. Özellikle son 5 yılda Ortadoğu’da artan karışıklıklar, İsrail’i iyice pervasız yaptı. İslam dünyası bu zulme sessiz kalıyor” dedi.

 

“BÜYÜK KUDÜS MİTİNGİ İNŞAALLAH ŞERRE FREN OLUR”

“30 Temmuz’da, Yenikapı Meydanı’nda yapacağımız Büyük Kudüs Mitingi, İnşaallah şerre fren olur. Miting ile bizim amacımız; İsrail’in zulmünü bitirmek ve İslam ülkelerinin kendilerine gelmelerini sağlamak. Bu açıdan şunu da ifade etmek istiyorum; 30 Temmuz’da Yenikapı’da sadece Filistin ve Türkiye bayrakları olacak. Kalbi Kudüs için atan herkesi Büyük Kudüs Mitingi’ne bekliyoruz. Mitinge katılmak isteyen hemşehrilerimiz İrtibat için Saadet Partisi İl Başkanlığına ulaşılabilir. İnşallah orada İsrail terörüne karşı büyük bir ümmet fotoğrafı çıkartırız” diye konuştu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x