Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Merkez Parti teşkilatlanıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Merkez Parti teşkilatlanıyor
Merkez Parti teşkilatlanma çalışmalarını yoğun bir şekilde sürüyor. Teşkilatlanma çalışmalarında 2015 seçimlerine katılma barajı aşıldı. Merkez Parti 54 ilde resmi olarak İl Başkanlıklarını faaliyete geçirdi.

54 ilde il başkanlıkları oluşturuldu
Adana, Ağrı, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bitlis, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hatay, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, K.Maraş, Mardin, Muş, Nevşehir, Niğde, Samsun, Siirt, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Ş.Urfa, Van, Yozgat, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye ve Düzce’de İl Başkanlıkları oluşturuldu ve resmi olarak faaliyetlerine başladı.

“Seçimlere büyük güç olarak girecek”
Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Haluk Pirimoğlu yaptığı açıklamada “Çığ gibi büyüyoruz. Türkiye’nin her noktasından partimize katılım ve yoğun ilgi var. Ay sonuna kadar tüm illerimizi tamamlayacağız ve ilçelerimize sıra gelecek. 2015 seçimlerine Merkez Parti büyük bir güç olarak girecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yolumuz iktidar yoludur” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu