Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSulakyurt

Mesleğinizi önemseyen insanlarsınız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

SULAKYURT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL BİLDİK, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNDE GAZETECİLERE EĞLENCE DÜZENLEDİ

 

Mesleğinizi önemseyen insanlarsınız

Yaptığı çalışmalar ve sosyal projelere verdiği destek ile Kırıkkalelilerin gönüllerini kazanan Sulakyurt Belediye Başkanı, geleneksel hale getirdiği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde gazeteciler ile bir araya geldi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK

‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik tarafından geleneksel hale getirilen kutlama etkinliğinde, Kırıkkale’de faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın mensupları gönüllerince eğlendi. Etkinliğe; Belediye Başkanı İsmail Bildik, Kaymakam Yunus Emre Vural, bazı gazete cemiyet başkanları ile gazeteciler katıldı.

 

TOPLUMA YÖN VERENLERSİNİZ

Çeşitli ikramların yapıldığı etkinlikte gazeteciler, yöresel müzik ziyafeti eşliğinde oyunlar oynayarak, halay çekerek günlerini doyasıya kutladılar. Programın açılış konuşmasını yapan Başkan Bildik, Basının bir toplumun gelişmişlik düzeyini gösterdiğini ifade eden Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, “Bu gösterge basınımızın topluma, toplumun basına verdiği değerle artar. Çünkü bugün basın mensupları bizlere toplumda yaşanan ve gelişen olaylarla aramızda bir köprü oluşturuyor. Bugün biz bir şeylerin haberini alıyoruz ama bu haberi sizlerin bizlere yansıttığı kadarıyla alıyoruz.”

 

HER ZAMAN SİZİN YANINIZDAYIZ

“Bugün burada Kırıkkale’mizin basın mensuplarının gününü kutlamak istedik. Onlar ile bir arada beraber olmak istedik. Onların bu güzel günlerinde onlar ile yemek istedik ve küçük bir hediyemiz var. Basın mensuplarımızın gönlünü yılda bir seferde olsa almak istedik. Sizler ne kadar doğru dürüst işini yaparsanız işinizi bizlerde o kadar doğru dürüst bilgi ediniyoruz ve ona göre de toplumdan haberimiz oluyor. Ben inanıyorum ki Kırıkkale’de bizler çok şanslıyız, hepiniz çok iyi insanlarsınız, çok iyi arkadaşlarsınız ve hepiniz bu mesleği önemseyen insanlarsınız” diye konuştu.

 

GÜÇLENMESİNDE ÖNEMLİ ROL ÜSTLENMEKTEDİR

Sulakyurt Kaymakamı Yunus Emre Vural ise yaptığı açıklamada “Demokrasinin temel taşlarından olan basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Bu anlamda kurumlarla bireyler arasında veri akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlenmektedir. Aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle basın, sivil toplumun dinamizmini beslemekte, demokrasinin sağlıklı şekilde işlemesinde ve güçlenmesinde önemli rol üstlenmektedir.”

 

VİCDANINA SES OLMAKTADIRLAR

Vural Açıklamasının devamında “Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadırlar” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x