Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Yıkılmaya Başlandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yeni mahalle mesleki ve teknik Anadolu lisesi Okulu 1959-1960 öğretim yılında iş okulu adı altında Endüstri Meslek Lisesi bünyesinde Kız Sanat Ortaokulu ve Pratik Kız Sanat Okulu olarak açılmıştı.
DEPREME DAYANIKSIZ
1974 yılında ortaokul kısmının kapanmasıyla Kırıkkale Kız ve Endüstri Meslek Lisesi adı altında Lise kısmı açılmıştır.26.01.1994 tarihli protokol ve onay ile Endüstri Meslek Lisesi bünyesinden ayrılarak müstakil müdürlük atında eğitim ve öğretimini sürdürdü. 1995-1996 öğretim yılında Kız Meslek Lisesi bünyesinde Anadolu Kız Meslek Lisesi Hazır Giyim Bölümü açılmıştır.02.01.1997 tarihinde okul öncesi eğitimi binasına taşındı. Halen  Anadolu Kız Meslek Lisesi, Kız Meslek Lisesi, Pratik Kız Sanat Okulu ve Uygulamalı Anaokulu bulunup, eğitim ve öğretimini sürdürmekte olan okul 2015-2016 eğitim öğretim yılının tamamladı.  Yeni mahalle mesleki ve teknik Anadolu  lisesi  önümüzdeki 2016-2017 öğretim yılında yeni hizmet binasında eğitimine devam edecek. Alınan bilgilere göre okul deprem dayanaklı olmaması nedeniyle okulun iki katı tamamen yıkımına başlandı

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x