Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

Metruk bina korkutuyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Metruk bina korkutuyor
MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, bir zamanlar büyük yoğunluk yaşanan ancak bugün terk edilmiş metruk halde bırakılan eski Hacı Hidayet Doğruer hastanesi hakkında açıklamada bulundu. Baloğlu, yıkılarak metruk halde bırakılan eski hastanenin uyuşturucu ve fuhuş yuvası haline geldiğine dikkat çekerek, acilen yıkılması gerektiğini söyledi.
Yöneticilere sesleniyorum
Yıkılarak hizmet dışı kalan ve bugün metruk hale dönüşen eski Devlet Hastanesi hakkında açıklama yapan MHP il Başkanı Erdal Baloğlu, yetkililerin ilgisizliği nedeniyle eski hastanenin fuhuş ve uyuşturucu yuvasına dönüştüğünü söyledi. Mahalle halkının tedirgin olduğunu ve çocuklarından endişe duyduklarını belirten Baloğlu, haraba haldeki eski hastanenin içine her gün giriş ve çıkışların olduğuna dikkat çekerek, özellikle gece saatlerinde  habere binada içinde yaşanan hareketliliğin korku saldığını belirtti. Bölge halkının huzuru ve rahatlığı için acilen tedbir alınması gerektiğini savunan il Başkanı Baloğlu,”Ben buradan Kırıkkale’yi yönetenlere sesleniyorum. Uyuşturucu ve fuhuş yuvasını bir an önce ortadan kaldırın. Aksi halde burada olayların büyümesi an meselesidir.”

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu