Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Metruk evler uyuşturucu yuvasına döndü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KADİR YAHŞİ ÖZEL HABER

 

Metruk evler uyuşturucu yuvasına döndü

Kırıkkale’de, uyuşturucu madde bağımlıları metruk ve yıkık evleri kendilerine mesken olarak seçerek, uyuşturucu madde kullanıyorlar. Kaletepe Mahallesi 979. Sokakta bulunan evlerde yaşanan olayda, durumdan rahatsız olan mahalle sakinleri yetkililerin harekete geçmesini bekliyor.

 

EVLER YIKILSIN

Kırıkkale’de, metruk evlerin uyuşturucu yuvası haline gelmesi vatandaşları tedirgin ediyor. Metruk evlerde uyuşturucunun kullanılması, çevrede yaşayan aileleri ve vatandaşları korkutuyor. Vatandaşlar evlerin yıkılması ya da evlerin giriş çıkışlarının kapatılmasını istiyor. Terk edilmiş evlerin birçok bölümünde, uyuşturucuda kullanılan malzemelerin etrafta yer alması dikkat çekiyor. Mahalle sakinleri yetkilerden yardım beklerken, acilen evlerin yıkılmasını talep ediyor.

 

UYUŞTURUCU İĞNELERİ VAR

Tedirgin olduklarını belirten mahalle sakinleri, “Çocuklarımız için endişeleniyoruz. Bu gençlere de yazık oluyor. Yetkililerin harekete geçmesini istiyoruz. Günden güne daha çok kullanılmaya başlandı. Bu evlerin içine girdiğinizde her yerde uyuşturucu madde kalıntılarını görmemiz mümkün. Uyuşturucu iğneleri var, onun dışında uyuşturucunun yanından ekstra kullandıkların maddelerin olduğunu öğrendik, hepsi bu tarz binalarda mevcut. Mahalleli olarak tedirginliğimiz var, mahalleli olarak akşam saatlerinde eşimizle dostumuzla bu sokaklarda tedirginiz. Evlerin yıkılması şart oldu. Yetkililerin müdahalede bulunmasını istiyoruz” dediler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x