Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

Mezuniyeti doyasıya kutladılar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İNGİLİZCE MÜTERCİM TERCÜMANLIK ÖĞRENCİLERİ, MEZUNİYET BALOSU DÜZENLEDİ

 

Kırıkkale Üniversitesi İngilizce Mütercim Tercümanlık öğrencileri, mezun olmanın sevincini öğretmenleri ile birlikte düzenledikleri balo ile kutladılar.

 

ARKADAŞ VE AĞABEY OLDU

Carmine Otel’de düzenlenen mezuniyet balosunda İngilizce Mütercim Tercümanlık öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte geçen adeta 4 yılın sefası sürdü. Bölüm Öğretmenleri Yrd. Doç. Dr. Özgür Şen Bartan, Yrd. Doç. Dr. Nejla Gezmiş, Yrd. Doç. Dr. Aytaç Çeltek Kaili, Araştırma Görevlisi Caner Çetiner, Araştırma Görevlisi Mehtap Aral ile doyasıya eğlenen öğrenciler, kısa süre önce aralarından ayrılan Öğretmenleri Yrd. Doç. Dr. Kamil Kurtul’u da unutmadı. Kurtul’un aralarından ayrılmasından dolayı üzgün olduklarını belirten öğrenciler, kendilerine öğrettikleri bilgilerin dışında kendilerine bir arkadaş ve ağabey olduğu için teşekkür ettiler.

 

DOYASIYA EĞLENDİLER

Mezun olmanın verdiği mutluluğu doyasıya yaşayan İngilizce Mütercim Tercümanlık öğrencileri, Carmine Otel’de çalınan yöresel müzikler ile doyasıya eğlendiler. Mezun olma sevinci yaşayan öğrenciler adına konuşan Balo Organizatörü Ayşe Buse Tellioğlu, “4 yılı iyisiyle kötüsüyle hep birlikte yaşadık. Kırıkkale Üniversitesinde çok güzel anılarımız oldu. Bize her konuda yardımcı olan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Artık mezun olduk ve hayata atılmanın zamanı geldi. Bundan sonraki hayatımızda da öğretmenlerimiz ve arkadaşlarımızla hep iletişim halinde olacağız” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x