Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

MHP 17 Aralık için alanlara iniyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer,  17-25 Aralık haftasını Rüşvet ve Yolsuzlukla Mücadele Haftası olarak kabul ettiklerini dile getirerek, operasyonların yıl dönümünde alanlarda olacaklarını açıkladı.

DÜNYADA EŞİ BENZERİ YOK
Göçer yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Dünyada eşi benzeri olmayan 17-25 aralık yolsuzluk operasyonlarında insana çok tuhaf, çok komik gelebilir ama ilk kez hırsızı yakalayan polis suçlu bulundu, hızsızlığın operasyon emrini veren savcılar açığa alındı. Hırsıza ceza vermek isteyen hakimler görevlerinden alındı.  Türk milleti bu büyük yolsuzluğu hiçbir zaman unutmayacak, yatak odalarında ki çıkan para sayma makinaları, ofislere poşetlerle taşınan milyon dolarlar, 700 bin liralık kol saatleri. Yaptıkları yolsuzluklara rağmen dışarıda gezen, lüks hayat süren kuş tüyü yataklarda yatan, bakan evlatları, onları yakalayıp görevlerini yerini getirdiği için dört duvar arasında yatan vatan evlatları…

AYRI AYRI ETKİNLİKLER YAPILACAK
O günlerde ve sonrasında olup bitenlerin unutulmaması, unutturulmaması için MHP olarak 17-25 Aralık günlerini, daha önce Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de açıkladığı gibi ” 17-25 Aralık Rüşvet ve Yolsuzlukla Mücadele Haftası ” olarak ilan ediyoruz.  “Milletin gözleri önünde fütursuzca sergilenen çapulculuk ve hukuksuzluklarla ilgili tepkileri canlı tutup hafızaları tazelemek üzere, 17-25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonlarının birinci yılına gireceğimiz Çarşamba gününden itibaren etkinlikler yapılacaktır. Bu çerçevede 17 Aralık’tan 25 Aralık’a kadar 9 ilde dokuz ayrı etkinlik ve toplantılar düzenlenecektir.

TOPLANTILAR GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Buna göre: 17 Aralık 2014 tarihinde İstanbul’da, 18 Aralık 2014 tarihinde İzmir’de, 19 Aralık 2014 tarihinde Ankara’da, 20 Aralık 2014 tarihinde Bursa’da, 21Aralık 2014 tarihinde Antalya’da, 22 Aralık 2014 tarihinde Malatya’da, 23 Aralık 2014 tarihinde Erzurum’da, 24 Aralık 2014 tarihinde Adana’da, Son olarak 25 Aralık 2014 tarihinde Samsun’da toplantılar gerçekleştirilecektir.  Türkiye’de bunlar olurken  ilimiz kırıkkale’ de ki AKP yöneticileride ustadlarının sultanlarının yolundan giderek hukuksuz bir şekilde imar iskan oyunları, çarpık kentleşme, adam kayırma, yandaşcılık ve beceriksizlikleri ile sultanlarını aratmıyorlar. tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.

“DAHA KAPSAMLI AÇIKLAMA YAPILACAK”
17-25 aralık rüşvet ve yolsuzlukla mücadele haftası kapsamında önümüzdeki günlerde gerek il belediyeleri, gerek ilçe belediyeleri ve diğer yapılan yolsuzluklarla ilgili basın açıklamamızı daha kapsamlı bir şekilde açıklayacağım. Bu duygu ve düşüncelerle her kim devletin bir kuruş parasını haksız olarak boğazından geçirdiyse haram zıkkım olsun. Fakir fukarının, garip gurebanın hakkını yiyenlerin Allah bin türlü belasını versin”

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu