Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

MHP Merkez İlçe de başkan yeniden değişti!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle hazırlanan programda, Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı koltuğunu 7. Sınıf öğrencisi İsmail Canöz’e devretti. Çeşitli yaşlardan çocukların oluşturduğu Yönetim Kurulu ile birlikte Merkez İlçe Başkanlığı görevini devralan Canöz, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

 

ÇOCUKLARA ARMAĞAN ETTİ

Devir teslim töreninde gazetecilerin sorularını cevaplandıran 13 yaşındaki İsmail Canöz, “Nasıl ki, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, Türk çocuklarına güvenerek 23 Nisan’ı armağan etmişse, bizler de başta ülkemiz ve Yüce Türk Milletinin menfaatleri, sonra da partimizin iktidara gelmesi ve daha da büyümesi için içimizdeki heyecanla ve şevkle gece gündüz demeden çalışacağız. Bu çalışmalarımızda enerjimizin ne kadar verimli olduğunu sizler de göreceksiniz” dedi.

 

MEDENİYETLERİ YAKALAMANIN TEK YOLU

Atatürk’ün, çocukları çok seven, onlara büyük değer ve önem bu yüzden de onlarla vakit geçirmekten büyük mutluluk duyan bir devlet adamı olduğunu belirten Canöz, “Atatürk, Cumhurbaşkanlığı sırasında da gittiği her yerde okulları mutlaka ama mutlaka ziyaret eder, çocuklarla yakından ilgilenirdi. Ülkenin gelişip yükselmesinin ve çağdaş medeniyetleri yakalamasının tek yolunun memleket çocukların en iyi şekilde yetiştirilmesinden geçtiğine inanırdı.”

 

ATAMIZA MİNNETTARIZ

“Bu memleketin geleceğini de çocuklar temsil ediyordu. Onun için Atatürk bu bayramı Türk çocuklarına armağan etmiştir. 23 Nisan 1924’te, 23 Nisan gününün bayram olarak kutlanması için talimat veren Atatürk, 23 Nisan 1929’da da bu bayramı çocuklara armağan ederek, dünyada başka hiçbir yerde bir eşi ve benzeri bir uygulaması dahi bulunmayan bir davranış sergilemiştir. Yüce Atamıza minnettarız” diye konuştu.

 

ETKİN BİR ŞEKİLDE UYGULANMALI

MHP’nin genç Merkez İlçe Başkanı İsmail Canöz, ilk olarak Çocuk Haklarının daha etkin bir şekilde uygulanmasını yönelik çalışmalar başlatmayı düşündüğünü, 23 Nisan kutlamalarının çocuklar için daha eğlenceli ama milli bilincimizi de üst seviyeler çıkaran bir hal alması için parti içerisinde bir komisyon kurup, bunu diğer partilere sunmayı düşündüğünü kaydetti.

 

HİZMETLERDE BULUNMUŞ BİR MİLLETTİR

Ülkemizin bugünkü yöneticilerinden Milliyetçi Hareket Partisi ve çocuklar olarak, ülkemizin geleceği için beklentilerini de açıklayan Canöz, şu ifadelere yer verdi: “Türk Milleti, tarih sahnesine çıktığı günden beri hem İslam hem de İnsanlık Âlemine sayısız hizmetlerde ve katkılarda bulunmuş büyük bir millettir. Ancak ne yazık ki tarihin birçok döneminde çeşitli ihanetlere uğrayan milletimiz, bugün üzerinde yaşadığı ve şehit kanlarıyla suladığı bu kutsal Anadolu topraklarında da rahat bırakılmıyor.”

 

DAHA GÜÇLÜ, DAHA HUZURLU BİR TÜRKİYE

“Büyüklerimizden beklentim, ülkemizin huzur ve barışını tesis ederek teknolojik ve ekonomik gelişiminin sağlandığı, Türk Milletinin menfaatlerinin ön planda tutulduğu politikalar belirlesinler. Hiç kimse unutmasın ki bu topraklar siz büyüklerimize atalarımızdan emanet olduğu kadar sizlerden de bize miras olacaktır. Sizler bu toprakları ne kadar huzurlu ve müreffeh teslim ederseniz bizler de o kadar ileriye götürür, Cumhuriyetimizin 100. Yılında daha güçlü, daha zengin, daha huzurlu bir Türkiye olarak dünya sahnesinde hak ettiğimiz yeri alırız.”

 

TÜRK MİLLETİNİ KUCAKLAYAN BİR PARTİDİR

Milliyetçi Hareket Partisinin, yediden yetmişe Türk Milletini kucaklayan, Türk Milletinin geçmişinden getirdiği özelliklerini geleceğe taşıyan, ama bunu yaparken de tüm gelişmeleri takip eden bir parti olduğunun altını çizen Canöz, sözlerin şöyle tamamladı: “Beni bu koltuğa layık gören tüm büyüklerime teşekkür eder, yakın zamanda gerçekleşen kongreyle bu koltuğa seçilen Murat Abalı Başkanıma da kolaylıklar ve başarılar dilerim. Bu vesileyle tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarım. Ayrıca bu kutlu gün, bu yıl Peygamber Efendimizin Mirac’a yükseldiği geceye denk gelmiştir. Bu vesileyle Türk ve İslam Âleminin de Mirac Kandilini kutlarım.”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x