Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

MHP sayesinde ülkemizi güzel günler bekliyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ANTALYA’DA 3 GÜN SÜREN KAMPA KATILAN MHP KIRIKKALE İL VE İLÇE BAŞKANLARI İDDİALI KONUŞTU

 

MHP sayesinde ülkemizi güzel günler bekliyor

 

18 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Olağan Kurultay öncesi Antalya’da düzenlenen üç günlük kampa katılan MHP Kırıkkale il ve ilçe başkanları, kampın son ermesiyle Kırıkkale’ye döndüler. Kampla ilgili açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, MHP sayesinde ülkemizi güzel günlerin beklediğini söyledi.

 

GÜNÜBİRLİK SİYASET YAPMIYORUZ

Kampın oldukça verimli geçtiğini belirten MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gündeme, kurultaya ve seçim sürecine dair açıklamalar kaydederek, “Bizler partililerimizin ve halkımızın sorunlarını ve sorularını ilettik, başta genel başkanımız olmak üzere tüm yetkililerimiz de içtenlikle açıklamalar yaptılar. Oldukça verimli geçen kamp sonunda motivasyonumuz daha da arttı” diye konuştu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Antalya Kampında önemli açıklamalarda bulunduğunu kaydeden Baloğlu, MHP’nin baraj sorunu olduğunu iddia edenlere karşı Genel Başkan Bahçeli’nin tepki gösterdiğini belirterek, “Sayın Genel Başkanımız, ‘Partimize yönelik baraj eleştirileri yaparak ülke siyasetinde ne denli belirleyici olduğumuzu, günübirlik siyasetin değil ülkemizin geleceğinin ve bekasının derdinde olan MHP bu tür oyunlara gelmeyecektir. Her şeyden önce baraj sorunu yaşadığımızı söyleyenler acaba barajın yüzde 50+1’e çıktığını ne zaman idrak edeceklerdir?’ şeklinde tepki gösterdi” dedi.

 

MHP, MİLLETİN GÖNLÜNDE YER ETMİŞTİR

Bahçeli’nin, Milliyetçi Hareket Partisi’nin yerinin milletin gönlü olduğunu hatırlattığını söyleyen Baloğlu, Milliyetçi Hareket Partisi’ni anlamanın Türk Milletini anlamak olduğunu ifade etti. Toplantının, Başkanlık Divanı Üyelerinin yanı sıra 81 İl, 897 İlçe Başkanının katılımıyla gerçekleştirildiğini ifade eden MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Bahçeli’nin yaptığı konuşmanın, özellikle şu günlerde çok iyi anlaşılması gerektiğinin altını çizerek, Bahçeli’nin, “Milliyetçi Hareket Partisi hiçbir zaman günübirlik heveslerle oyalanmamış, dava adamlığı şuuruna varanların gururla mensubu olduğu bir siyasi partidir. Türk-İslam ülküsüyle çağlayıp, Kızılelma idealiyle coşanların mensubu olduğu bir partidir. Birbirini çekemeyenlerin, birbirini hazmedemeyenlerin MHP’yi anlamaları mümkün değildir” sözlerinin bugünlerde çok daha fazla anlam içerdiğini kaydetti.

 

MİLLETİMİZ MHP’Yİ İZLİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi’nin ülke siyasetine yön verir hale geldiğini vurgulayan MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, “Sayın Genel Başkanımızın devlet adamlığı ve siyasi feraseti her geçen gün daha net bir şekilde kendisini göstermektedir” ifadelerine yer verdi. 18 Mart 2018’de yapılacak olan 12’nci Olağan Büyük Kurultayda bu gerçeğin bir kez daha tecelli edeceğine inancının sonsuz olduğunu belirten Baloğlu, “Bu kongre MHP’nin Türk siyasetindeki inkâr edilemez yerin iyice sağlamlaşacağının bir göstergesi olacaktır” şeklinde konuştu. Gerek yerel seçimde gerekse milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisiyle yapılacak olan ittifakın 15 Temmuz sürecinden sonra gelişen Yenikapı Ruhunun bir devamı olduğunu hatırlatan Baloğlu, “Biz ülkemizin bekası için birlik ve beraberlikten yana tavrımızı her platformda ortaya koyuyoruz. Genele yayılması gereken bu birlik ve beraberliğin Kırıkkale’de de samimiyetle sürdürülmesi için de bize düşeni yapıyoruz. Bu anlamda herkesin samimiyetle davranması ve samimi uygulamalar yapılması birlik ve beraberlik düşüncemizin gereğidir” diyerek açıklamalarına son verdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x