Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

MHP Ve Ülkü Ocakları Şehitlerimizi Dualarla Andı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP şehitlerimizi dualarla andı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından dava şehitleri ve geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen hain saldırılarda şehit düşen asker ve polislerimiz için Mevlid-i Şerif okutuldu.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADILAR
Azaboğlu Cami imamlarınca Kuran-ı Kerim okunarak dualar edildi. Mevlid-i Şerif programına MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu,  MHP MYK Üyesi Seyit Ahmet Göçer, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Gençtürk, MHP yönetimi ve partili ve partisiz çok sayıda kişi katıldı. Okunun Mevlid-i Şerif’in ardından şehitler için ilahiler okundu, dualar edildi. İl Başkanı Erdal Baloğlu “Tüm şehitlerimize başsağlığı diliyoruz. Ailelerine sabır diliyoruz. Allah bizlere bir daha acı göstermesin daha önceden de yaptığım bir açıklamayı yeniliyorum. , OHAL kapsamında FETÖ’ye yönelik düzenlenen soruşturmaların ve uygulamaların PKK destekçilerine de uygulanması gerekir. Hakkâri’de, Şırnak’ta, Diyarbakır’da, İstanbul’da Kayseri’de patlayan bombalarla verdiğimiz şehitlerimizin kanını yerinde bırakmamak hainlerin sonunu getirmek Hükümet ve Devletin namus borcudur. KHK’lar, Anayasal düzene, devletin güvenliğine, terörle mücadele kanunu kapsamına giren tüm suçların hepsine de uygulanmalıdır” açıklamalarda bulundu. Mevlid-i Şerif’in programı sonunda gelen konuklara ikramlarda bulunuldu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x