Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

MHP YENİKAPIDA OLACAK

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Erdal Baloğlu, 15 Temmuz gecesinde partilerinin duruşu, tavrı ile darbe girişiminin gidişatını değiştirmede önemli bir rol üstlendiğini ifade etti. Baloğlu, Tüm Türkiye ile eş zamanlı olarak Kırıkkale’de 7 Ağustosta yapılacak Demokrasi Nöbetinin final programına İstanbul Yenikapı’daki büyük törene katılacakları için parti olarak katılamayacaklarını açıkladı.
 
YAPILAN DAVETE İCABET
Davet hakkında bilgi veren MHP İl Başkanı Baloğlu, “Bilindiği üzere 7 Ağustos 2016 Pazar günü T.C. Cumhurbaşkanlığı (devlet) tarafından organize edilen demokrasi ve şehitler mitingi İstanbul Yenikapı da yapılacaktır. MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli kendisine devlet erkânınca yapılan davete icabet edecektir ve milleti ile beraber olacaktır” şeklinde konuştu.
 
VALİLİK YAPMIYOR
Baloğlu, Pazar günü Kırıkkale’de yapılacak olan demokrasi nöbetinin son gününe resmi bir organizasyon olmadığı gerekçesiyle katılmayacaklarını söylerken, İstanbul Yeni Kapıdaki mitinge katılacaklarını ifade etti. Baloğlu“Çeşitli spekülasyonlara meydan vermemek ve konunun net anlaşılabilmesi adına, konu ile ilgili devleti temsilen valilik makamı ile görüştük. Valilik tarafından resmi olarak bir organizasyon yapılmadığı ve destek oldukları bilgisine ulaşılmıştır. Bu çerçeveden hareketle 7 Ağustos 2016 tarihinde yapılması planlanan programa katılmayacağımızı saygı ile bildiririz.” dedi.
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x