Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

MHP’de ilçe kongreleri tamamlandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, ilçe kongrelerini tamamladıklarını bildirdi. Baloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 8 ilçenin kongresini tamamladıklarını belirterek, Keskin ilçe başkanlığına Zafer Çakmaklı’nın atandığını ve kongresinin ise Mayıs ayı içerisinde yapılacağını kaydetti.

 

İLÇE BAŞKANLARI ŞU ŞEKİLDE

Milliyetçi Hareket Partisi il Başkanı Erdal Baloğlu yaptığı açıklamasında, Merkez ilçe Başkanlığı’na Murat Abalı, Bahşili ilçe Başkanlığı’na Hasan Çağlayan, Balışeyh ilçe Başkanlığı’na Ahmet Koç, Çelebi ilçe Başkanlığı’na Kudret Kuzucu, Delice ilçe Başkanlığı’na Ayhan İnyurt, Karakeçili ilçe Başkanlığı’na İsmail Aydemir, Sulakyurt ilçe Başkanlığı’na Harun Ünver ve Yahşihan ilçe Başkanlığı’na da Yılmaz Aydın’ın seçildiğini kaydetti.

 

BAŞARI İLE TAMAMLANDI

Baloğlu, şunları söyledi: “İlçe kongrelerimiz coşkulu, ülkücü camiaya yakışan bir havada geçmiş, teşkilatlarımızın gücüne güç katmıştır. Yenilenen ve güçlenen ilçe teşkilatlarımızla bundan sonraki hedefimiz yapılacak olan genel ve yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanarak, seçimlerden başarı ile çıkmaktır. Devletimize ve milletimize hizmet etmenin sonsuz mutluluğunu yaşayan MHP kadroları, olağan kongre sürecini de başarıyla tamamlanmıştır”

 

8 İLÇENİN KONGRESİ YAPILDI

“Kırıkkale’de bugün itibarıyla 8 ilçemizin kongresini yapmış bulunuyoruz. ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesinin esas alındığı, sevgi, saygı ve olgunluğun hakim olduğu kongrelerimizde hepimizin gayesi temsil edilen bölgelerde halkımıza en iyi hizmeti verebilmektir.” Baloğlu, tüm ilçe teşkilatlarının başta Kırıkkale olmak üzere, ülkücü camiaya hayırlı olmasını temennisinde bulunarak ilçe teşkilatlarına görevlerinde başarılar diledi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x