Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

MHP’de üç isim listeye girdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP’de üç isim listeye girdi
7 Haziran Milletvekilliği seçimlerine az bir zaman kala geçtiğimiz gün yapılan MHP Kurultayında Kırıkkale’den üç isim MKYK’ya girdi.
ÜÇ HEMŞERİMİZ MKYK’DA
Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) ‘Bizimle yürü Türkiye’ temalı 11. Olağan Büyük Kurultayı’nda genel başkanlık seçimi sona erdi. Tek aday olan Devlet Bahçeli yeniden genel başkan seçildi. 1160 delegenin oy kullandığı seçimde Bahçeli 1149 geçerli oyun tamamını aldı. Kurultay’da Kırıkkale’den üç isim MHP Kırıkkale eski İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, eski MHP Ankara İl Başkanı Kırıkkaleli hemşehrimiz Ömer Demirel, MHP Ülkü Ocaklari eski Genel Başkan yardımcısı Turgay Baştuğ MKYK’na seçildiler.
5 KİŞİ LİSTE DIŞI
Kırıkkale’den üç ismin MKYK’ya alındığı Kurultay’da, 7 milletvekilini MYK dışında bırakan Bahçeli, 5 milletvekilini listeye aldı. Listeye almadığı isimler, Murat Başesgioğlu, Faruk Bal, Bahattin Şeker, Tunca Toskay, Münir Kutluata, Necati Özensoy, Reşat Doğru şeklinde sıralandı.
LİSTEDE 2 HABERAL
CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal ile aynı ismi taşıyan Mehmet Haberal, yedek listeden aday gösterilince kısa süre şaşkınlık yaşandı. Ancak isim benzerliği olduğu anlaşıldı. Haberal’ın oğlu Erkan Haberal’da yönetimde yerini aldı.
KORAY AYDIN YOK
Eski Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Mehmet Şandır yeniden MYK’ya dönerek sürpriz yaparken, listeye 4 vekil daha girmeyi başardı. Bu isimler Mehmet Günal, Mehmet Erdoğan, Bülent Belen ve Muharrem Varlı olarak sıralandı. Yönetime girmesi beklenen ancak olağanüstü kongrede Bahçeli’ye karşı aday olan Koray Aydın da kendine yer bulamadı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu