Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

MHP’DEN VALİYE ZİYARET

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Erdal Baloğlu 15 Temmuz’da yapılan darbe girişi sonrası Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz’ı ziyaret etti.
 
VALİ’DEN TEŞEKKÜR
MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz, il ve ilçe yönetimi Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz’ı makamında ziyaret etti. İl Başkanı Baloğlu ile bir süre sohbet eden Vali Haktankaçmaz, 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimine karşı verilen mücadelede desteklerinden dolayı MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu’na ve yönetimine teşekkür etti.
HÜKÜMETİN VE DEVLETİN YANINDAYIZ
Kendisini ilk arayan ve ilk ziyaret edenin MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu olduğunu dile getiren Vali Haktankaçmaz, “Bu desteğinizi hayatımız boyunca unutmayacağız. 15 Temmuz’da bizi aramanız ve destek vermeniz çok önemliydi. Teşekkür ederim” dedi. Başkan Baloğlu ise “Gerek hükümetimizin gerekse devletimizin yanında olduğumuzu defalarca dile getirdik. Bize düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye hazır olduğumuzu belirtirim” dedi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x