Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

MHP’liler ülkesinin menfaatini düşünüyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer gazetemizi ziyaretinde Cumhurbaşkanlığı seçim süreci hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Göçer, halkın parti üyesi bir cumhurbaşkanı istemediğini ifade ederek, Ekmeleddin İhsanoğlu ile Recep Tayyip Erdoğan arasında büyük farklar olduğunu söyledi. Göçer, “MHP’liler ülke menfaatini düşünüyor. Sandığa gidecekler, ülkesinin ve milletinin geleceği için bu önemli seçimde oy kullanacaklar” dedi.
Halk İhsanoğlu’na güveniyor
Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer ve Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Sırrı Zengin ve Genel Yayın Yönetmeni ile görüşen ve seçim süreci hakkında açıklamalarda bulunan Göçer, Ekmeleddin İhsanoğlu’nun ülke menfaatleri açısından birleştirici bir özellik taşıdığını ifade etti. Halk ile yapılan görüşmelerde Ekmeleddin İhsanloğlu’nun olumlu bir izlenim ile tüm ülke insanına hitap edecek bir potansiyelde olduğu söylemlerinin hakim olduğunu dile getiren Göçer, seçim sürecinin önemine vurgu yaptı.
 
Yanlış algı yaratıyorlar
Göçer, son yapılan yerel seçimlerde alınan sonuçlara bakıldığında, ‘Recep Tayyip Erdoğan birinci turda seçilir’ yönünde kamuoyunda yaratılmak istenilen algının çok yanlış olduğuna dikkat çeken Göçer, “Bu algı bilinçli olarak yaratılmak isteniyor. Ancak seçimlerde yaratılmak istenilen algının boşa çıkacağını görecekler. Kırıkkale’de yüzde 60’lardan bahsediliyor. MHP tabanının Ekmeleddin İhsanoğlu’na oy vermeyeceği yönünde söylentiler çıkarıp, halkın kafasını karıştırmak istiyorlar. MHP’liler vatanının ve milletinin ne gibi bir tehlike altında olduğunu çok iyi biliyor. Bunun için tercihlerini de ne yönde yapacakları açıktır” dedi.
 
Aralarında büyük farklar var
Ekmeleddin İhsanloğlu ile Recep Tayyip Erdoğan arasında büyük farklar olduğunu ifade eden Göçer, “Ekmeleddin İhsanoğlu ülkemizde yaşayan insanların tümüne hitap edecek bir kişidir. Birleştirici özelliği, kariyeri ve İslam için hizmetleri inkar edilemez. Recep Tayyip Erdoğan yüksek okul mezunu, İhsanoğlu proföser. Recep Tayyip Erdoğan’ın Kur’an okumasıyla övünüp bunu seçim malzemesi yapanları da gördük. İhsanoğlu hafız, Kur’an’ın her sözcüğünü ezberlemiş ve kariyeri boyunca insanlığa Kur’an’ı anlatmaya çalışmıştır”
 
Erdoğan gerilimden besleniyor
Seçim sürecinde İhsanloğlu’nun kadındığı tavır ve izlediği yolun ülkede gerilimli bir seçim süreci geçmesini isteyenleri ters köşeye düşürdüğünü sözlerine ekleyen Göçer, “Erdoğan her gittiği yerde İhsanoğlu hakkında gerilimli sözler söylüyor. Kendisini muhatap alan yok ve karşısında gerilime yanaşmayan ve dürüst bir süreç isteyenler var. Bu kez de İhsanoğlu’nun halkla birleştiği noktalardaki sözlerini alıp, takla attırıp yalan söylediğini söylüyor. Bağırıyor, çağırıyor, dışlıyor, hakaret ediyor ve suçluyor. Ülke 12 yıldır bu gerilimle yönetiliyor. Taraf olmayanın bertaraf olduğu bir ülkenin yöneticilerinden sakin ve dürüst bir seçim süreci beklemiyoruz”
 
Ülkenin başına bela olacak sistemi istiyorlar
Başbakan Erdoğan’ın hala Başbakanlıktan istifa etmediğini ve kanunları kendi lehlerinde değiştirip yapboza çevirdiğini ifade eden Göçer, “Kazanamazsam, devam ederim mantığı ile hareket ediyorlar. Ancak halk artık görüyor, bir yanda hırsızlıklar ve yolsuzluklarla anılan bir aday, bir yanda tüm halkı birleştirici özelliğiyle öne çıkan bir aday var. Bir yanda ülkemizin ileride başına bela olacak ve ayrışmaya neden olacak başkanlık sisteminin gelmesini isteyen bir aday, bir yanda bu ülkenin en önemli özelliği olan Cumhuriyeti destekleyen ve halkı bu sisteme dahil etmek anlamında samimi olan bir aday var” dedi.
 
BDP ile işbirliği yapanlar belli
Göçer sözlerini şöyle sürdürdü; “MHP’liler bu ülkenin ve insanının menfaatini düşünüyor. Biz ortak aday konusunda peşinen tavrımızı koyduk. BDP’nin ve PKK’nın, vatanımızın bölünmez bütünlüğünde gözü olanlarla işbirliği yapmayacağımızı her zaman söyledik. BDP ve PKK ile işbirliği içerisinde olanlar zaten belli. MHP’lilerde bu ülkenin ve insanının menfaatini düşünüyor. O yüzden sandığa gidecekler, ülkesinin ve milletinin menfaati için oy kullanacaklar”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
ilhat
ilhat
26 Temmuz 2014 21:09

ikinci demirel istemiyoruz.

Başa dön tuşu