Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

MHP’ye evet sizin hayrınıza

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 
Seçim çalışmaları için Sulakyurt ilçesini ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları Seyit Ahmet Göçer, Halil Öztürk ve Merih Karayol  büyük ilgi gördü. Adaylar 7 Haziran seçimlerinin galibinin MHP olacağını belirterek Kırıkkale’de hizmet için tek adresin MHP olacağını söylediler.
 
MHP GÜNEŞ GİBİ DOĞACAK
Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren MHP Kırıkkale Milletvekili Adaylarına, ziyaret ettikleri Sulakyurt’ta halk yoğun ilgi gösterdi. Uğradıkları her işyerinde, her kahvehanede etraflarını saran halkın sorularına büyük bir içtenlikle cevap veren adaylar, halkın 7 Haziran tarihini iple çektiğini, 8 Haziran sabahında hem Kırıkkale’nin hem de Türkiye’nin üzerine Milliyetçi Hareket’in bir güneş gibi doğacağını ifade ettiler.
 
AMACIMIZ BİR BÜTÜN OLARAK KIRIKKALE’YE HİZMET ETMEK
Tek amaçlarının bir bütün olarak Kırıkkale’ye hizmet etmek olduğunu vurgulayan MHP Milletvekili Adayı Seyit Ahmet Göçer de, “Kırıkkale’miz için, Türkiye’miz için huzurun, refahın, barış ve kardeşliğin, birlik ve beraberliğin tek adresi MHP’dir. İnsanımızı etnik kökenine, dini inanışına, siyasi görüşüne göre ayrıştıran, kamplaştıran her türlü anlayışın karşısında tek güç MHP’dir. Çünkü MHP Türk Milletinin partisidir. Çünkü MHP işçinin, köylünün, memurun, emeklinin, öğrencinin, çalışanın çalışmayanın, herkisin partisidir” diye konuştu.
 
MHP’YE VERİLECEK HER BİR OY TÜRK MİLLETİNİN HAYRINA
Kırıkkale’yi karış karış gezdiklerini, gittikleri her yerde büyük bir teveccühle karşılandıklarını kaydeden MHP Milletvekili Adayı Halil Öztürk de Sulakyurt’ta yapılan mini mitingde şöyle konuştu: “Bir Sulakyurtlu olarak, bir yeğeniniz, bir kardeşiniz olarak her bir hemşerimi ayrı ayrı saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Görüyorum ki bugün köylerden, mahallelerden hemşerilerimiz bizlerle kucaklaşmak üzere bu meydana gelmişler. Şundan emin olun ki bu sevginize, bu ilginize layık olabilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Ama siz de bilin ki 7 Haziran günü mühür sizde. O gün geldiğinde MHP’nin Üç Hilalinin altına basacağınız her bir “Evet” sizin hayrınıza, sizin menfaatinize kullanılacaktır, bundan şüpheniz olmasın” şeklinde konuştu.
 
MİLLİYETÇİ HAREKET’İN İKTİDARI, TÜRK MİLLETİNİN İKTİDARI DEMEKTİR
Tek hedeflerinin Kırıkkale’de 3 milletvekili, Türkiye’de de tek başına iktidar olduğunu belirten MHP Milletvekili Adayı Merih Karayol da, “Bu seçimde birileri hâlâ alternatifsizlik algısı oluşturmaya çalışıyor, MHP’nin yükselişini sürpriz olarak değerlendiriyor. Biz birilerinin alternatifi ya da yedeği değil, bizzat Türk Milletinin kendisi, özü ve aslıyız. Onun içindir ki milletimiz bugün Milliyetçi Hareket Partisine bunca teveccüh göstermektedir. Milliyetçi Hareket’in iktidar olması demek topyekûn Türk Milletinin iktidar olması demektir” dedi.
 
AKDOĞAN VE PEKGÖZ DE KATILDI
Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra milletvekili aday adayları Av. Abdullah Pekgöz ve Cemalettin Akdoğan’ın da katıldığı ziyaretler sırasında yoğun ilgi gösterilen milletvekili aday ve aday adaylarının bu birliktelikle aşamayacakları zorluk olmayacağını kaydeden vatandaşlar, 7 Haziran’da tercihlerinin mutlaka MHP’den yana olacağını belirttiler.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Zafer ÖNDER
Zafer ÖNDER
3 Mayıs 2015 22:01

Kırıkkale’nin son dönemlerde yetiştirdiği en önemli kadro burada. Bu kadronun boş konuşmalarla laf üretmek yerine projelerle geldiğini biliyoruz. Bu kadronun demagojik laflarla insanları kırmak yerine birleştirmeye geldiğini biliyoruz. Biz Kırıkkale olarak size inandık siz de inanın. Yolunuz ve bahtınız açık olsun…

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu