Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

MHP’ye verilen oy AKP’ye gidiyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Milletvekili TBMM İdari Amiri Tufan Köse, Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya ve Isparta Milletvekili İrfan Bakır parti binasına gelerek AK Parti ile yapılan Koalisyon görüşmeleri hakkında partililere bilgi verdiler. Verilen bilgilerin ardından konuşma yapan İl Başkanı Ahmet Önal, MHP’ye verilen oyların AKP’ye gittiğini söyledi.
 
CHP’YE OY VERMEK GEREKİYOR
CHP il Başkanı Ahmet Önal konuşmasında son seçimlerde görüldüğü gibi MHP’ye verilen oyların AKP’ye gittiğini belirterek “MHP’nin seçimden aldığı karar ile AKP’nin çözüm olmayan görüşü aslında iki partiye verilen oyların aynı siyasi anlaşmazlığa gittiğini gösteriyor. Bu yüzden ülkenin geleceği için CHP’ye oy vermek gerekiyor” ifadesini kullandı. Konuşmaların ardından Milletvekilleri vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.
 
PARTİ TABANINA ANLATILDI
1 Kasım’da yapılacak erken seçim öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel merkezini aldığı karar doğrultusunda Milletvekilleri illerdeki örgütlere koalisyon hükümeti görüşmelerinde yaşananları parti tabanına anlatmak için illerde dağıldılar. Bu çalışma kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Milletvekili TBMM İdari Amiri Tufan Köse, Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya ve Isparta Milletvekili İrfan Bakır CHP il yönetimini ziyaret etti. Parti binası önünde İl başkanı Ahmet Önal, Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, ve partililer tarafından karşılanan Milletvekilleri partililere açıklamalarda bulundular.
 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu