Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Mihraç ile Bekir dünya evine girdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TELESES Türkcell Mağaza Müdürü Bekir Bekeç ile TELESES Türkcell’de Satış Sorumlusu Mihraç Aksan MKE Açık Hava Düğün salonunda gerçekleştiren muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdi.

 

MUTLULUKLARINA ORTAK OLDULAR

Meral ile Niyazi Aksan çiftinin kızı Mihraç ile Gülseren ile Ekrem Bekeç çiftinin oğlu Bekir, uzun süren birlikteliklerini düğün töreniyle taçlandırdı. MKE Açık Hava Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen törenine katılan çok sayıda davetli çiftin mutluluğuna ortak oldu. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

 

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Düğün törenine İpekçi Şirketler Genel Müdürü ve Kırıkkale Bölgesel Hakemimiz Dursun Can, Gazetemiz Haber Müdürü Burak Can, iş adamları, TELESES Bölge temsilcileri, Aksan ile Bekeç ailelerinin eş dost ve akrabaları katıldı. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreni yöresel müzik ziyafeti eşliğinde devam etti. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Aksan ve Bekeç  ailelerini yalnız bırakmazken, davetliler yöresel müzik ziyafeti eşliğinde doyasıya eğlendi.

 

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

Düğünlerine katılan ve düğün boyunca emeği geçen herkese teşekkür eden Baba Ekrem Bekeç, son derece mutlu olduğunu, oğlu Bekir ile gelini Mihraç’a ömür boyu mutluluklar diledi. Daha sonra davetliler gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler dilediler.  Bizler de Haber71 Gazetesi ailesi olarak, Mihraç-Bekir çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu