Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Millete güvenmeyi öğrenin

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

REFERANDUM SÜRECİ HAKKINDA AÇIKLAMA YAPAN BAKAN IŞIK, MUHALEFETE DE ÖNERİDE BULUNDU

 

 

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, AK Parti İl Başkanlığının düzenlediği ‘İl Divan Toplantısı’na katıldı. Toplantıda konuşan Bakan Işık, kararın millette olduğunu söyleyerek, Milletine güvenmeyen bazı muhalif kesimler, yılladır iktidar olma hayali kuruyor. Artık millete güvenmeyi öğrenin, halktan korkmayın. Çünkü bizleri bu makamlara onlar getiriyor” dedi.

 

MİLLETİ UNUTTULAR

Kültür Merkezi’nde AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından ‘İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi. Birlik ve beraberlik mesajının verildiği program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İlk konuşmayı yapan İl Başkanı Mürsel Akçay, “Askeri üniforması giymiş teröristler ve FETÖ’den emir alan hainler, Türkiye genelinde vatanı için en çok şehit veren il olan Kırıkkale’yi, vatan aşkıyla yanıp tutuşan milletimizi,  şehitlik uğruna canını verebilecek insanlarımızı unutmuşlardı” dedi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE

Seçim sürecini başlattıklarını vurgulayan Akçay, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını dile getirdi. Kadın Kolları Başkanı Gülten Yeşiloğlu, her seçimde olduğu gibi bu seçimde de birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını dile getirdi. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Müjdat Yurtseven ise; yaptıkları çalışmalarını anlattı.

 

KORKMADAN MÜCADELE ETTİK

Milletvekili Mehmet Demir, “Hiçbir tehditten korkmadan, hiçbir mücadeleden korkmadan mücadelemizi ettik. Bizlere güvenen halkımızın bu güvenini boşa çıkarmadık. Gençlerin kafasını karıştırmak istiyorlar. Cumhurbaşkanını, Başbakanını, Milletvekilini, Belediye Başkanını, İl Genel Meclis üyesini, muhtarını seç ama seçilme deniliyordu. 9 Milyon insan seçme hakkına haiz, seçilme hakkına haiz değil. Bizler genç yaşında İstanbul’u fetheden Fatih’in torunlarıyız

 

SON SÖZ VATANDAŞTA

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, son sözün artık vatandaşta olduğunu söyledi. Işık, “Bu ülke tankların eşliğinde Cumhurbaşkanlığı seçildiğini de biliyor. İşte bu yüzden 16 Nisan’da halkımızın önüne sunulacak olan bu anayasa değişikliği, bir daha böyle sıkıntıların yaşanmaması içindir. Vatandaşımız ülkeyi kimin yöneteceğini, kimin nasıl olmasını istediğini belirleyecek. Milletine güvenmeyen bazı muhalif kesimler, yılladır iktidar olma hayali kuruyor. Artık millete güvenmeyi öğrenin, halktan korkmayın. Çünkü bizleri bu makamlara onlar getiriyor” dedi.

 

PEK ÇOK REKORU KIRDIK

16 Nisan 2017’de milletin hiçbir baskı altında kalmadan sandığa gideceğini vurgulayan Işık, “Bu bizim için tarihi bir noktadır. Bu kadar kısa sürede, büyük hizmetlere imza atan bir partinin mensubu olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Partimizin birinci kongrelerini yapma fırsatı dahi olmamıştı. İktidarımızda 15. Yılını yaşıyoruz şuanda. Bu 14-15 yıllık süre içerisinde özellikle Türkiye’nin her demokratik sistemi açısından çok önemli başarılara imza attık. Pek çok rekoru kırdık.”

 

MÜCADELE EDEREK BUGÜNLERE GELDİK

Işık, “AK Parti mensubu olarak uzun dönemdir iktidardayız.  Üst üste seçim kazanarak, iktidara gelen tek parti olduk. Halk memnun olmasa bir partiyi üst üste 5 defa açık ara farkla birinci çıkartmaz. Allah’a ne kadar şükretsek azdır. 2001 yılının sıkıntılı günlerini hepimiz yaşadık. 14 seneyi aşkındır vesayet odaklarıyla mücadele ede ede bugünlere geldik.”

 

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPTIK

  1. Dönem Ağrı Milletvekili Halil Özyolcu’da 16 Nisan’da yapılacak olan seçimin önemini anlattı. Türkiye’nin çok büyük badireleri atlattığını ifade eden Özyolcu, “Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bugünlerde, halkımız bu seçimde en büyük oy oranını yine bizlere vereceğinden hiç şüphemiz yoktur. Çünkü bizler çıktığımız bu yolda halkımıza her zaman güvendik” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x