Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

“Milletin dilini konuşuyoruz”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay 15 Eylül’de başlayan kongre takvimi hakkında bilgiler verdi. Akçay hedeflerinin 2015 seçimlerinden başarıyla çıkmak olduğunu ifade ederek, “Ak Parti daima milletimizin yanında olmaya, milletimizin dilini konuşmaya ve milletimizle olan gönül bağını korumaya devam edecektir” dedi.
 
“HEDEF 2023, 2053 VE 2071”

  1. olağan kongre takviminin planlandığı üzere başarılı ve katılımcı bir şekilde devam ettiğini dile getiren İl Başkanı Akçay, “Ak Parti’nin, siyasi hayata başladığı 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren aziz milletimizi taahhüt ettiği ve bugün Yeni Türkiye olarak tanımladığımız demokratikleşme, refah toplumu, kalkınma, öncü ülke olma, ilerleme ve büyük medeniyetlerimizi geleceğe taşıma süreçlerinin tamamını siyasi yolculuğunun ve büyük başarı hikayesinin bir destanı olarak gerçekleştirmektedir. Ak partinin önümüzdeki hedefi; başlayan 5. Olağan kongre sürecimizle birlikte 2015 seçimlerinden başarıyla çıkmak, milletimize söz verdiğimiz 2023,2053,2071 Türkiye’sine istikrarla, huzurla, gelişmeyle ve selametle ulaşmaktır” dedi.

 
DELEGE SEÇİMİ İLE BAŞLADI
Akçay, Türkiye genelinde ve Kırıkkale’de başlayan Ak Parti 5. Olağan kongre takviminin, 22 şubat 2014 tarihinde il kongrelerinin sonuçlanması ile büyük kongre öncesi süreç tamamlanmış olacağını ifade etti. Takvimin mahalle ve köylerde yapılan delege seçimi ile başlatıldığını ifade eden Akçay, “Delege seçimlerinin bitmesiyle 9. İlçe de yapacağımız kongrelere start verdik. İlk önce şehrimizin güzide ilçesi Yahşihan kongresini il koordinatörümüz Mardin milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey’in katılımıyla gerçekleştirdik.  Kongrede mevcut başkanımız Aydın Demirdirek ilçe başkanlığına tüm delegelerin katılımıyla seçildi. Akabinde 09 Kasım 2014 tarihinde Genel Merkezimizin belirlediği  Av. Enver Kılıç’ın aday olduğu ve ilimizin en büyük ilçesi Merkez ilçe kongremizi Genel Başkan Yardımcımız Parti Sözcümüz Kıymetli Milletvekilimiz Prof. Dr. Beşir Atalay, İl Koordinatörümüz Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, Milletvekilimiz Milli Savunma Komisyon Başkanımız Oğuz Kağan Köksal, Milletvekilimiz Ramazan Can’ın katılımıyla gerçekleştirdik. Yine Ak Partimize yakışan kongremizde Enver Kılıç tüm delegelerin katılımıyla Merkez İlçe Başkanlığına seçildi” dedi.
 
İLÇE KONGRELERİ TAMAMLANIYOR
Akçay ilçe kongrelerinin gerçekleştirilmesi hakkında bilgiler vererek şöyle devam etti; “Yine 15 Kasım 2014 tarihinde Milletvekilimiz Ramazan Can’ın katılımıyla Bahşili ilçemizin kongresini tamamladık.  Kongrede tek aday olan mevcut başkanımız Sadullah Duyar, Bahşili ilçe başkanlığına seçilmiş oldu.  16 Kasım 2014 tarihinde değerli Milletvekilimiz Milli Savunma Komisyon Başkanımız Oğuz Kağan Köksal’ın katılımıyla şirin ilçemiz Çelebi’de kongremizi gerçekleştirdik. Burdada mevcut başkanımız Ünal Uluyol ilçe başkanlığına seçilmiş oldu. Yine 22 Kasım 2014 tarihinde Karakeçili ilçe kongremizi  vekilimiz Ramazan Can’ın katılımıyla gerçekleştirdik. Mevcut başkanımız Hali Avan Karakeçili ilçe başkanlığına seçilmiş oldu. 23 Kasım 2014 tarihinde ilimizin güzide ilçesi Keskin kongremizi Vekilimiz Ramazan Can’ın katılımıyla  gerçekleştirdik. Bu ilçemizde de mevcut başkanımız sayın Adnan Sanlı yeniden ilçe başkanlığına seçilmiş oldu” dedi.
 
BALIŞEYH’TE ORHAN ÖZTÜRK
Kongre takviminin 29 Kasım’da Balışeyh İlçesi kongresi ile devam edeceğini ifade eden Akçay, “Mevcut ilçe Başkanımız tüzük gereği 3. Dönemi doldurduğundan ilçemizde değişikliğe gidilmesi hasıl olmuştur . Kongremizde Genel Merkezimizin adaylar üzerinde yaptığı mülakat neticesinde partimizin adayı Orhan Öztürk olarak belirlenmiştir. Ak Parti’ye gönül vermiş ve her daim hizmetçisi olan değerli delegelerimizin, adayımıza destek vereceğinden teşkilatımızın hiçbir şüphesi yoktur. Bu vesile ile Ak Parti Balışeyh 5. Olağan kongresinde teşkilatımızın  adayı sayın Orhan Öztürk’e başarılar diliyoruz.
 
DELİCE’DE ADEM GÖKDERE
30 Kasım 2014 tarihinde gerçekleştireceğimiz Ak Parti Delice 5. olağan kongremizde yine Genel Merkezimizin yaptığı mülakat neticesinde partimizin adayı Adem Gökdere olarak belirlenmiştir. Partimizin her anlamda yanında olan değerli delegelerimizin teşkilatımızın adayı olan Adem Gökdere’ye destek vereceğinden hiç bir şüphemiz yoktur. Yine bu vesileyle Ak Parti Delice 5. olağan kongresinde adayımız Adem Gökdere’ye başarılar diliyoruz.
 
SULAKYURT’TA GÜNER KALAY
Son olarak 06 Aralık 2014 tarihinde gerçekleştireceğimiz Ak Parti Sulakyurt 5. Olağan kongresinde Genel Merkezimizin takdir ettiği mevcut başkanımız Sayın Güner Kalay ile yola devam diyoruz. Partimizin her anlamda yanında olan değerli delegelerimizin teşkilatımızın adayı olan Güner Kalay’a destek vereceğinden hiç bir şüphemiz yoktur. Yine bu vesileyle Ak Parti Sulakyurt  5. Olağan kongresinde adayımız sayın Güner Kalay’a başarılar diliyoruz. İlçe kongrelerimizin bitiminden hemen sonra 28 aralık 2014 tarihinde Ak Parti Kırıkkale İl kongresini gerçekleştireceğiz, bu vesile ile yapılacak üç ilçe kongremize ve il kongremize Ak Partimize gönül vermiş tüm dava arkadaşlarımızı davet ediyoruz”
 
“YENİ ANAYASA İÇİN…”
Akçay kongrelere AK Parti’ye gönül vermiş herkesi davet ederek, “Kongrelerimiz; Yeni Türkiye’nin vazgeçilmez ihtiyacı olan yeni anayasanın aziz milletimizle buluşturma iradesinin kaynağıdır. Bu anlamda; Ak Parti daima milletimizin yanında olmaya, milletimizin dilini konuşmaya milletimizle olan gönül bağını korumaya devam edecektir. Bu bağlamda ilimizde gerçekleştirdiğimiz Ak Parti 5. olağan kongre çalışmalarımızın partimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu