Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Milletvekili Öztürk’ün mutlu günü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MİLLİ SAVUNMA BAKANI CANİKLİ, NİKAH ŞAHİDİ OLDU

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk’ün oğlu Hüseyin, Hatice-Salih Korucu’nun biricik kızı Tuğçe ile hayatını birleştirdi. Keskin ilçesinde başlayan düğün töreni Kırıkkale Merkez’de bulunan Taçmahal Düğün salonunda devam etti. Muhteşem düğün törenine katılan Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli çiçeği burnundaki çiftin nikah şahidi oldu.

MUHTEŞEM DÜĞÜN TÖRENİ

Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk’ün oğlu Hüseyin hayatını Hatice-Salih Korucu’nun biricik kızı Tuğçe ile birleştirdi. Cuma namazından sonra Keskin’de bulunan baba ocağında bayrak kaldırma ile başlayan düğün töreni 3 gün devam etti. Muhteşem düğün töreni Taçmahal Balo ve kongre salonunda devam etti. Hüseyin-Tuğçe çiftini sevenleri yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak oldu.

ÇİFTE MUTLULUKLAR DİLEDİ

Milletvekili Öztürk’ün oğlu Hüseyin Öztürk ile Tuğçe Korucu’nun düğün törenine katılan Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, çiçeği burnundaki çiftin nikah şahidi oldu. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan törende, çiftin nikahını Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kıydı. Çiftin nikah şahitliğini yapan Bakan Canikli, evlilik cüzdanını verdiği Tuğçe ve Hüseyin Öztürk’e mutluluk diledi. Törene, Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can ve Mehmet Demir, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ve davetliler katıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x