Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetYahşihan

Milletvekilleri Yahşihan’ı ziyaret etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir ile birlikte Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesine yaptığı ziyarette, ilçe genelinde belediye ve parti teşkilatının uyum içerisinde çalışmasının arzu edilen seviyede olduğunu dile getirdi.

 

YAHŞİHAN UYUMU YAKALADI

Yahşihan İlçe Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un çalışmalarından ve ilçe parti teşkilatı ile uyumundan memnun olduklarını dile getiren AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, “Kızılırmak’ın yakınından geçmesi, organize sanayinin ve üniversitenin burada oluşu sonrasında burada yapılacak projelere bakıldığın örneğin hızlı trenin ve otobanın buradan geçecek oluşu bütün bunları değerlendirdiğimizde Yahşihan sadece Kırıkkale’nin değil Türkiye’nin önemli yerlerinden biridir. Tabii Kırıkkale ile birleşik eski Yahşihan var. Yahşihan kuzeye ve batıya doğru ilerliyor artık eski Yahşihan’dan farklı olarak ilçemiz beynelminel bir şehir haline geldi. Kırıkkale’nin tamamını bütün nüfus sosyolojisini barındıran bir ilçe haline geldi. Bizim gelişen Yahşihan ile beraber eski Yahşihan’ı da bunun içerisine entegre etme çalışmalarımız var. Bu meydanı genişleterek ve güzel bir cami projesiyle beraber burayı da hareketlendirmeye çalışıyoruz. Başarılı bir belediye başkanımız var, kendisinden Allah razı olsun, gayette iyi, çalışkan. Yine başarılı bir ilçe başkanımız var, ikisinin arasındaki uyum çok önemli, Yahşihan bu uyumu yakaladı. Bütün Yahşihan teşkilatı birlik, beraberlik içerisinde bir kongre sürecine gidiyoruz. Son zamanlarda arzu edilen teşkilat Yahşihan’da var” dedi.

 

“UYUM KIRIKKALE İÇİN BİR ŞANSTIR”

Yahşihan’daki uyumlu çalışmanın hem Yahşihan hem de Kırıkkale için iyi bir şans olduğunu belirten AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, “Burada başarılı bir belediye başkanımız var. Yapmış olduğu çalışmalarla adını Kırıkkale’de duyuran, başarılı bir belediye başkanımız var. Kırıkkale’yle Yahşihan’ı birbirinden ayrı görmek mümkün değil, artık Kırıkkale ve Yahşihan birbirine et ve tırnaktan daha yakın. Çünkü Kırıkkale’de işi olan birisi Yahşihan’da oturuyor, Yahşihan’da işi olan biri Kırıkkale’de oturuyor. Bundan dolayı buradaki uyum ve sinerji Kırıkkale’ye de yansıyor. Çünkü Ahmet başkan ile Kırıkkale sokaklarında gezdiğimiz zamanda Yahşihan’da gördüğü saygıyı, sevgiyi, ilgiyi orada da görüyor. Buda bizi memnun ediyor. Burada şunu özellikle belirtmek istiyorum. Ahmet başkan benim il başkanlığı dönemimde partiye geçti sağ olsun ve hiçbir ön şart sunmadan, ben bu davaya inanıyorum, ben bu lidere güveniyorum. Ülkenin geleceği bu partide ve liderde diyerekten bizim partimize katıldı. O zaman üç milletvekilinin üçü de bizim partimizden seçilmişti biliyorsunuz. Bu başarıda Ahmet başkan da dahil belediye başkanlarımızın büyük hakları, emekleri var” ifadelerini kullandı.

 

“2019 İSTENİLEN DÜZEYDE OLACAĞIZ”

Süren kongre sürecinin bitimiyle ve yapılacak çalışmalarla 2019 seçimlerinde istenilen performansta olacaklarını söyleyen AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, “Biz Hüseyin başkanımızı Yahşihan’da üç milletvekilimize birlikte önceki ilçe başkanımız görevi bıraktığında ilçe başkanlığına en uygun kişi olarak görmüştük yine aynı kanıda mutabık kalındı ki ilçe başkanımız görevine devam ediyor ve ayın 19’unda da herkesi kucaklayan eski teşkilatlarımızı, eski bu partide görev alan arkadaşlarımızı kucaklayarak hep birlikte bir kongre gerçekleştireceğiz. Kongreler siyasi partilerin düğünüdür, bayramıdır, birlikteliğidir. İnşallah biz orada, tüm Yahşihanlılarla birlikte AK Parti’ye gönül vermiş tüm insanlarla birlikte yeniden bir doğuş yapacağız. Bu doğuşla birlikte 2019 seçimlerine hazırlıklarına başlayacağız, 2018 yılı sonunda inşallah seçimler için hazır olacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde ülkemize, toprağımıza, Kırıkkalemize hep birlikte sahip çıkıp, burada Cumhurbaşkanımızın bizden beklediği performansı göstererek 2019’da çok güzel bir performans yakalayacağımıza inancım tamdır” şeklinde konuştu.

 

“EN İYİ YÖNETİMİ OLUŞTURACAĞIZ”

19 Ağustos’ta düzenlenecek kongreye herkesi davet eden Hüseyin Şenol, kongre sürecinde en iyi yönetimi ve en iyi üst kurulu oluşturacaklarını dile getirdi. Şenol, “İnşallah Yahşihan’a da yakışır bir şekilde kongremizi tamamlayıp davaya hizmet etmeye çalışacağız. Kongreler Yahşihan’dan başlıyor, inşallah tüm Kırıkkalemize ve Yahşihan halkına hayırlı uğurlu olur. 400 delegemiz 35 üst kurulumuz var, yönetim kurulu sayımız 20’den 15’e düştü, yedek sayımızda 8’e düştü bu sayı sadece bizde değil tüm Türkiye genelinde azaldı öyle sanıyorum ki kongre hazırlıklarını da yapıyoruz. En iyi yönetimi, en iyi üst kurulu çıkaracağımızdan eminiz. Ben kadın kollarımızdan, gençlik kollarımızdan çok memnunum, sayın vekillerimizden de memnunuz. Benim birinci düşüncem birlik ve beraberlik içinde olmak eğer olursak hiçbir sıkıntı yaşamayız. Bizler gerekli desteği bu konuda tüm partililerimizden alıyoruz herkesten Allah razı olsun” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x