Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemManşet

Milli Eğitim de müdür kıyımı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milli Eğitimde atamalardan sorumlu tetikçi müdür olarak nitelendirdiği Müdürün görevden alındığı bildirildi
Türk Eğitim Sen Kırıkkale Şube Başkanı A. Yücel Karabacak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnsan Kaynakları (Personel öğretmen ve yönetici atamada yer değiştirme sorumlusu) Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bahattin Kapucu’nun görevden alındığını bildirdi.
 
 
KURUMLARIN HAFIZASINI SİLMİŞTİ
Başkan Karabacak, Eğitim Bir Sen Yönetim Kurulu üyesiyken Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine getirilen Bahattin Kapucu’nun eğitim kurumları yöneticilerini kıyıma uğratan sürecin tetikçiliğini yapan kişilerden birisi olduğunu söyledi. Karabacak, Kırıkkale’de bu dönem eğitim öğretimde kargaşa ve kaosa sebebiyet veren Bahattin Kapucu’nun birçok donanımlı, tecrübeli eğitim kurumları yöneticilerini görevden alarak kurumların hafızasını sildiğini öğrenci, öğretmen ve veli boyutuyla sıkıntılı bir sürecin önünü açtığını dile getirdi.
 
YANDAŞLARA KOLTUK VERDİ
Karabacak yaptığı açıklamanın devamında “Türk Eğitim Sen Kırıkkale Şubesi olarak adil ve hakkaniyetli davranması için, kendi yan ve yandaşlarını korumak adına değil , Kırıkkale’de eğitim öğretim kalitesini artırmak adına problem üretmek değil, problem çözmek için o koltukta oturduğunu hatırlatmamıza rağmen kendi yan ve yandaşlarına koltuk dağıtmak üzere o işin tetikçiliğini yapmaya devam etmiştir”
 
KOLTUKLAR KİMSEYE BAKİ DEĞİL
“Öğrencileri için her türlü fedekarlığı bugüne kadar yapmış olan eğitim kurumları yöneticilerine kendi yan ve yandaşlarına koltuğa oturtmak için bu darbenin mimarlığına soyunmuş hak, adalet ve hukuktan uzak şekilde birçok kişinin ahını almıştır. Ancak görüldü ki bu koltuklar kimseye baki değil. Haksızlığı ve hukuksuzluğu kendine şiar edinmiş, bu yönetim ve zihniyeti Bahattin Kapucu’yu tetikçi olarak kullanmış, akıbiyeti belirsiz bir sürece itelemiştir. Umarız ki bu misal birçok kişiye de ibret olmalıdır” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu