Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Milli görüşle altın çağı yeniden gelecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Saadet Partisi Milletvekili adayları, Faruk Vurgun, Emine Köksal ve Ramazan Gözalan 7 Haziran seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kırıkkale merkez ziyaretleriyle birlikte Belde çalışmalarına ağırlık veren ittifak adayları, önceki gün Hacılar Kasabasını ziyaret ettiler.

 

Hacılarda destek istediler

Saadet Partisi Kırıkkale milletvekili adayları, önceki gün seçim çalışmaları için gittikleri Hacılar Kasabasında kasa halkı ve esnaflarıyla konuştu. 7 Haziran seçimlerinde Milli İttifaka destek isteyen adaylar,  belde esnaflarını, kahvehaneleri ziyaret ederek milli ittifakın projeleri hakkında bilgiler verdiler. Vatandaşlarla tokalaşırken ittifakın projelerini anlatan Milletvekili adayı Faruk Vurgun, Adil ekonomik programlarını hayata geçirip, belde ve ilçelerin sorunlarını en hızlı bir şekilde gidereceklerini belirterek, bu konuda hiçbir endişelerinin olmaması gerektiğini söyledi.  Belde sakinleri ve esnafının ekonomik anlamda sıkıntılarını anladığını ifade eden Vurgun, “Belde sakinleri ve esnaflara milli görüş iktidarında özlenen o altın çağı yeniden yaşatacağız. Bu yüzden sizleri ittifaka destek vermeye bekliyoruz.” Dedi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu