Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Milli ittifak adaylarını tanıttı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 
Milli İttifak Ankara Arenada Muhteşem Bir Törenle Adaylarını Türkiye’ye Tanıttı Aday tanıtım töreninde Genel Başkan Mustafa Kamalak, iktidarı müjdeledi ve seçim Beyannamesini Açıkladı
 
Ankara dün tarihi bir güne daha şahitlik etti. Milli İttifak Ankara’da on binlerce partilinin katılımıyla 550 milletvekili adayını Türkiye’ye tanıttı. Arena Spor Salonu’nda düzenlenen törende Saadet Partisi büyük merakla beklenen ‘Seçim Beyannamesi’ni de açıkladı… Alperenler ve mücahitlerin akın ettiği Arena Spor Salonu’nda Aday Tanıtım Şöleni’ndeki coşku, sabahın erken saatlerinde başlayarak gün boyunca devam etti…
Yiğide sermaye gerekmez, imandan başka
Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Seçim Beyannamesi öncesi yaptığı kısa konuşmada, “Bu gün Milli İttifak’tan milli iktidara yürüyüşün günüdür. Tıpkı suya cemre düşer ya, tıpkı toprağa cemre düşer ya işte onun gibi, inşallah bu günde cemre yüreklere düşmüştür. İslam âleminin kurtuluşu ülkemizin birlik ve beraberliği için. Yüreklerin umut ve sevinçle dolduğu bir gündür. Bu gün şafağın söktüğü bir gündür. Alperenler, mücahitler, bu tarihi günde bu tarihi şöleni Ankara’da yapmamız tesadüfi değil. Anadolu’nun parsel parsel işgal edildiği günlerde milli mücadelenin merkezi haline getirildiği bir yerdir. Güzel ülkemizin kurtlar sofrasında pay edilmeye çalışıldığı günlerde yiğitlerin buluştuğu yerdir. Her şeyin bittiği sanıldığı anda, hayır hayır asıl şimdi başlıyoruz diyenlerin yeridir” ifadelerini kullandı.
Bu Birliktelik Zafere Ulaşacaktır
Milli Görüş Lideri Prof.Dr. Necmettin Erbakan ve merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu anarak sözlerine başlayan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, “Eski hükümetleri bırakın ey meydandakiler, yetişir şöyle bir etrafa bakın eğer ibret almak istersen yeter, işte Suriye, işte Doğu Türkistan,işte Arakan, daha ibret için bize ne gerek. Bu birliktelik zafere ulaşacaktır. Rabbim bu birlik aşkını ve iman ateşini inşallah hiçbir zaman söndürmesin” dedi.
Kamalak Ve Destici Beraber Yemin Etti
Seçim Beyanamesi’ni açıklayan ittifakın liderleri sonrasında ise bütün salonu ayağa davet ederek, hep beraber yemin ettiler. Kamalak ve Destici, “Milletimizin selameti için, vatanımızın birliği için, yaşanabilir bir Türkiye için, Yeniden Büyük Türkiye için, yeni bir dünya için, Milli İttifak’ın iktidarı için, canla başla çalışacağımıza birlikte söz veriyoruz, söz veriyoruz” diyerek yemin etti.
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
mustafa
29 Nisan 2015 13:01

Yeter artık bu 3 partiden çektiğimiz. Oyumuz Milli İttifak’a. Mahir Yılmaz’ı da aday olarak görmek isterdik ama hiç sıkıntı değil.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu